2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم خیلی اینایی که موسسه مهاجرت دارن میگن برید اسپانیا 

حالا چه جوریه نمیدونم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

هیییچ جا ایران نمیشه. فقط ایراااااان ✌️✌️✌️

هیج جا دومین پول بی ارزش دنیا نمیشه؟

هیچ جا این همه فقر و بدبختی نمیشه؟ 

هیچ جا مثل ایران این همه تو خیابون بوی گل نمیپیچه همه جونا افسرده ان یا معتاد 

به چه امیدی اینجا زندگی کنیم واقعا؟

وزن شروع ۷۱ 🌟🫠وزن فعلی ۶۰.۱۰۰🌝🌟وزن هدف 54🫣🌟 

هیج جا دومین پول بی ارزش دنیا نمیشه؟هیچ جا این همه فقر و بدبختی نمیشه؟ هیچ جا مثل ایران این همه تو خ ...

بستگی داره خوشبختی و بدبختی رو توی چی بدونی.

اگه خوشبختی رو توی پول بدونی حرفات درسته‌. 

ولی من خوشبختی رو توی پول نمیدونم. پول یه ابزاره برا انسان. 

بستگی داره خوشبختی و بدبختی رو توی چی بدونی.اگه خوشبختی رو توی پول بدونی حرفات درسته‌. ولی من خوشبخت ...

عزیزم شما خوشبختی رو تو چی میبیند

وزن شروع ۷۱ 🌟🫠وزن فعلی ۶۰.۱۰۰🌝🌟وزن هدف 54🫣🌟 

عزیزم شما خوشبختی رو تو چی میبیند

تو اینکه انسان بتونه طبق چیزایی که واقعیه زندگی کنه. با واقعیت ها زندگی کنه نه با توهم‌ .

اینکه یه تمدنی بیاد وهم انسان هارو تقویت کنه و بعد افتخار بکنه که تونسته نیازهای وهمانی شون رو برطرف کنه ، کمکی به انسان نکرده. من الان چن وقته دارم سعی میکنم با واقعیت زندگی کنم. و حس میکنم همین چیزایی که داشتم و راضی نبودم ، زیادم هست چون دیگه هدف من این نیس که امکانات مادیمو بهتر و بهتر کنم. پول فقط وسیله اس. هدفم این نیس که بیشتر داشته باشم و نشون بقیه بدم. چون تازه نیازای واقعیمو شناختم