2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟

441 بازدید | 51 پست

خانوما؛اگه یه زن تو زندگی مشترکش به شوهرش حس نداشته باشه و کلا دوست نداشته باشه باهاش زندگی کنه ن صرفا بخاطر نبود احساس،بخاطر کمبود هایی ک هست( یکی دیگه رو هم دوست داره ولی امیدی ب رسیدن بهش نیست😀)

ولی بدونه که تو خونه ی باباشم نمیتونه دووم بیاره یا اونا قبولش نمیکنن حالا ب هر دلیلی

بچه ام داشته باشه

ولی نخاد زندگی مشترکشو ادامه بده

بنظرتون باید چکار کنه؟

بخاطر بچه بسوزه و بسازه؟

اینم بگم ک به فکر ازدواج دوم نیست

من هنگ  این خود خیانته

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا انقدر میپیچونی بگو میخوام طلاق بگیرم شوهرمو دوس ندارم😕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اون‌که یکی دیگه رو میخاست غلط کرد با یکی ازدواج کرد و بچه دار شد

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من هنگ    این خود خیانته

چیش خیانته دقیقن؟

یادم رفت بنویسم

اردواجشون سنتی بوده

و هر چیم دختره ب مامانش اینا میگفته من اینو نمیخام عوض اینکه حمایتش کنن گرفتنش زیر کتک

بخاطر حفظ عابرو

الانم ک نمیرارن طلاق بگیره

بشینه همون جایی که هست بچه شو بزرگ کنه سرو سامون بده بعدش هررررررجایی خواست بره.

چطور قبل از بدنیا آوردن یه بچه بی گناه این فکرارو نمیکرد😐

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز