2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 51 پست
مشکل اینه که آدما نمیفهمن که تا وقتی با ی نفر زندگی نکنن نمیتونن بشناسنش.  آدم چطور میتونه عاش ...

واقعن دعای خوبی کردی

چون شرایط خیلی سختیه

امیدوارم پیش نیاد واسه کسی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی ب زور شوهرش میدن بعدم نمیزارن طلاق بگیره اینطوری میشه دیگه :/

معنی زور رو‌نمیفهمم. یعنی سیخ داغ گذاشتن روی زبونش که بگه بله؟ والا منم کتک خوردم اما حاضر نشدم با کس دیگه ای ازدواج کنم. جوری کتک خوردم که بینی ام شکست و صورتم پر از خون شد.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

عزیزم مطمئن باش اگه با اون اقایی که دوسش داشتی هم اگه ازدواج میکردی همین بود ،به قول معروف ازدواج مدفن عشقه چون باهاش زندگی نکردی عیب هاش رو نمیبینی و برای خودت بزرگش میکنی ،سعی کن رابطت رو با خدا قوی کنی و ازش بخوای بین شما و همسرت محبت به وجود بیاره خودتم تلاش کن حد اقل به خاطر پاره ی تنت ،وقتی همش به خودت تلقین میکنی که همسرت رو دوست نداری این فکر ملکه ی ذهنت میشه و تو رفتارت تاثیر میزاره

الا بذکرلله تطمئن القلوب
عجب بنظرم آستانه تحمل هر کس فرق داره

خب کسی که آستانه تحملش پایینه اگه جدا بشه و با اون مرد هم نتونه زندگی کنه چه بلایی سرش میاد؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
2790
2778
2791
2779
2792