2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 51 پست

باید رو ذهنیت خودش کار کنه دست از رویا بافی برداره و حقیقت زندگیشو باور کنه رو صمیمیت زندگیش کار کنه اگه بازم دید راهی نداره و جایی تو قلبش نیست برای اون زندگی به نظر من باید جدا بشه و مستقل بشه اونم به اندازه ی همه حتی اون بچه حق داره با عشق زندگی کنه حتی عشق به خودش یه بار به این دنیا میاییم

عزیزم یه مرد هم این رو بگه همین رو بهش میگن!از چی حمایت میکنین قوی باشه و جدا شه ولی خیانت معنی ندار ...

بله یه مرد هم همینطوره موظف اون بچه رو تامین کنه اما اگه ثید واقعا زندگیشو دوست نداره به عقل ها نه هوس و احساس جدا بشه بهتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه عده گرز ور داشتن اومدن دعوا 😁 دو نفر که باهم خوشبخت نیستن بهتر جدا شن بچه هم تو آرامش بزرگ شه ...

منم سوال اصلیم همین بود؛که درسته صرفا بخاطر بچه زندگی و ادامه بده یا نه

نمیدونم کجای حرفم خیانت بود-.-

منم سوال اصلیم همین بود؛که درسته صرفا بخاطر بچه زندگی و ادامه بده یا نه نمیدونم کجای حرفم خیانت بود ...

شوهر اون خانم چطور آدمیه؟مرد زندگی هست؟ برای زندگیش تلاش می کنه؟درسته ازدواج اون خانم سنتی بود ولی شاید شوهرش مرد بدی نباشه.

اول بريد پيش مشاور تا كمك كنه نه از سر اجبار كه سر عشق بخاطر بچه تون روابطتتون رو تصحيح كنيد 

اگه نياز احساسي و روحي و جسمي زيادي به جنس مخالف داريد ابتدا شرايط مستقل شدن مثل كار و دور نماي كلي زندگيتون رو اماده كنيد و جدا بشيد 

هيچ بچه اي زندگي بدون عشق نميخواد 

خونه ي شوهر جاشه ،خونه ي بابا و مامانش جاش نيس؟؟؟طفلك اون شوهره

خانوادش کلا ازینان ک با طلاق مخالفن

میگن آبرو مون میره و اینا حرف مردم خیلی واسشون مهمه متاسفانه

وگرنه دختره عیبی نداره

من چهارده سالم بود که عاشق شدم اینقد محدودیت کشیدم از پدرم قطع پول تو جیبی و کتک خوردن تو دوران دانشجویی با وجود اینکه سرکار میرفتم پول نداشتم کارت غذامو شا رژ کنم. عشق تاوان داره و هر کی خوشی زد زیر دلش نمیشه بهش گفت عاشق. ما قرار بود بریم ی کشور دیگه خانوادگی، وایسادم مقاومت کردم اینقدر نذر و نیاز کردم که نشد خواستگارای دیگمو با هزار ترترفند دک کردم. اسم هر هوس زودگذری رو نذار عشق. عشق حرمت داره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
شوهر اون خانم چطور آدمیه؟مرد زندگی هست؟ برای زندگیش تلاش می کنه؟درسته ازدواج اون خانم سنتی بود ولی ش ...

شوهرش خوبه 

ولی وقتی حسی نباشه

هر دو طرف اذیت میشن

من چهارده سالم بود که عاشق شدم اینقد محدودیت کشیدم از پدرم قطع پول تو جیبی و کتک خوردن تو دوران دانش ...

۵ ساله ک عاشق ی نفر دیگس عزیزم

فک نمیکنم هوس باشه

اگه بود تو این پنج سال از بین میرفت

خانوادش کلا ازینان ک با طلاق مخالفن میگن آبرو مون میره و اینا حرف مردم خیلی واسشون مهمه متاسف ...

خب این جرات رو موقع ازدواج باید میداشت. خیلیا کتک میخورن اما حاضر نمیشن با کسی که دوسش ندارن ازدواج کنن.

الان مادرشوهر من شوهرشو دوست نداشته ازش چهارتا بچه داره هنوزم دوسش نداره. دلش به بچه هاش خوشه اما وابستکی زیادش به بچه هاش گند زده به زندگی اونا.

کاش لااقل بچه دار نمیشد.

به نظرم اگه شوهرش دوسش نداره جدا بشه اما اگه دوسش داره میشه زندگیشو بسازه‌

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
شوهرش خوبه  ولی وقتی حسی نباشه هر دو طرف اذیت میشن

خب شوهرش خوبه. یه بچه هم ازش داره فکر نمی کنی خانمه داره ریسک بزرگی میکنه اگه بخواد طلاق بگیره؟ از کجا معلوم تو تجربه بعدیش علیرغم علاقه شوهرش مرد خوبی باشه. 

۵ ساله ک عاشق ی نفر دیگس عزیزم فک نمیکنم هوس باشه اگه بود تو این پنج سال از بین میرفت

زن شوهردار عاشق ی نفر دیگه اس؟

یا موسی بن جعفر  

خب شوهرش خوبه. یه بچه هم ازش داره فکر نمی کنی خانمه داره ریسک بزرگی میکنه اگه بخواد طلاق بگیره؟ از ک ...

مشکل اینه که آدما نمیفهمن که تا وقتی با ی نفر زندگی نکنن نمیتونن بشناسنش. 

آدم چطور میتونه عاشق ی نفر دیگه باشه و با ی مرد دیگه بخوابه‌ و‌بچه دار بشه. خدایا از من دور کن همچین چیزی رو.