خانوما؛اگه یه زن تو زندگی مشترکش به شوهرش حس نداشته باشه و کلا دوست نداشته باشه باهاش زندگی کنه ن صرفا بخاطر نبود احساس،بخاطر کمبود هایی ک هست( یکی دیگه رو هم دوست داره ولی امیدی ب رسیدن بهش نیست😀)
ولی بدونه که تو خونه ی باباشم نمیتونه دووم بیاره یا اونا قبولش نمیکنن حالا ب هر دلیلی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چیش خیانته دقیقن؟ یادم رفت بنویسم اردواجشون سنتی بوده و هر چیم دختره ب مامانش اینا میگفته من اینو ...
هر چی که باشه وقتی متاهل میشی دیگه باید تعهد رو یاد بگیری هر طور شده و حتی فکر کردن به کسی که قبلا دوسشم داشتی و اینکه طلاف بگیری و فلانو بهمان همش خیانته چون به فکر اون اینکارا رو کردی
خوب حسی بهش نداشتی ازدواج کردی درست زوری بود درشت ولی دیگه حامله شدنت که زوری نبود
همون اول ازدواج جدا میشدی
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...