2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی وقت بود ندیده بودمت  سال نو مبارک دوستم 😍

مرسی عزیزم سال نو شما هم مبارک انشالله سالی پر از خیر و برکت و موفقیت باشه واستون :)

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
چیش خیانته دقیقن؟ یادم رفت بنویسم اردواجشون سنتی بوده و هر چیم دختره ب مامانش اینا میگفته من اینو ...

هر چی که باشه وقتی متاهل میشی دیگه باید تعهد رو یاد بگیری هر طور شده  و حتی فکر کردن به کسی که قبلا دوسشم داشتی و اینکه طلاف بگیری و فلان‌و بهمان همش خیانته چون به فکر اون اینکارا رو کردی 

خوب حسی بهش نداشتی ازدواج کردی درست زوری بود درشت ولی دیگه حامله شدنت که زوری نبود 

همون اول ازدواج جدا میشدی

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اون‌که یکی دیگه رو میخاست غلط کرد با یکی ازدواج کرد و بچه دار شد

تکبیر✊✊

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
تکبیر✊✊

😆😆😆

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

به نعمتهایی که خدا بهش داده فکر کنه

به چشمای معصوم بچه ش

به خوبی های شوهرش

ناشکری نکنه

وقتشو با کارای هنری و هر علاقمندی دیگه که داره پر کنه که فکر و خیالای منفی نیاد سراغش.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 
چیش خیانته دقیقن؟ یادم رفت بنویسم اردواجشون سنتی بوده و هر چیم دختره ب مامانش اینا میگفته من اینو ...

عزیزم توایران هرچقدرهم بگی حقوق زن ومردبرابره کاملاچرته..

مازناحق انتخاب نداریم وجزساختن وسوختن راهی نیست☺

اول که به خاطرخانواده

بعدبه خاطربچه.

آخرش هم که پیری ومعرکه گیری😊😑

بنظر من از اون شخص سومی ک تو ذهنته و بقول خودت دوسش داری

هرچی بیشتر فاصلع بگیری بهتره

حتی تو فکرت تو ذهنت تو خیالاتت تو ارزوهات

هرچقدر وجود اون شخصو تو لحظح لحظه زندگیت کمرنگ تر کنی به نفع خودتو بچتو زندگیته درعوض به خوبیهای شوهرت دل ببند بفکر تربیت و پیشرفت بچت باش

خودتو سرگرم هنری کن 

یه عده گرز ور داشتن اومدن دعوا 😁

دو نفر که باهم خوشبخت نیستن بهتر جدا شن

بچه هم تو آرامش بزرگ شه بهتر از محیط متشنج خانواده س

اون خانوم به زور خانواده اش ازدواج کرده پس حق زندگی داره 

بره اول مستقل شه بعد تصمیم جدی بگیره 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
عزیزم توایران هرچقدرهم بگی حقوق زن ومردبرابره کاملاچرته.. مازناحق انتخاب نداریم وجزساختن وسوختن راه ...

عزیزم یه مرد هم این رو بگه همین رو بهش میگن!از چی حمایت میکنین قوی باشه و جدا شه ولی خیانت معنی نداره فک نکن اونور دنیام عاشق ادم خائنن

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز