آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3531 عنوان اگه سال کنکورتون بود چیکار میکردین 620 بازدید | 81 پست چقدر درس میخوندین و دوس داشتین چی بخونین زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/06/27 | 15:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمای_لیزرنشده عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 1376 ازدواج میکردم و همون ماه اول بچه دار میشدم هیجی شوهر نمیشه درس نخونید پشیمون میشید کاربری برای دو نفره
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3531 منظورم اینه دوس داشتین چ رشته ای قبول شین و اونو تو دانشگاه بخونین زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
ملیکا۱۴۰۰ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2645 خیلی درس میخوندم شبانه روز درس میخوندم من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3531 ازدواج میکردم و همون ماه اول بچه دار میشدم هیجی شوهر نمیشه درس نخونید پشیمون میشید واسه من هیچی دانشگاه رفتن نمیشه😁شوهر چیه سنمون کمه هنوز😒😑 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
setin_77 عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 12467 من اگه برمیگشتم به سال کنکورم از ۲۴ ساعت روز حداقل ۱۴و۱۵ ساعت میخوندم تا وقتی که مغزم از کار میافتادی سال تلاش کن که نخوای چند سال پشت کنکور بمونی .️.🩷🌝..
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3531 خیلی درس میخوندم شبانه روز درس میخوندم کنکور دادپی؟ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
پشمای_لیزرنشده عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 1376 واسه من هیچی دانشگاه رفتن نمیشه😁شوهر چیه سنمون کمه هنوز😒😑 الان داغی نمیفهمی چی سرت اومده این دفعه بدجوری باختی داری فرو میری تو باطلاقی ک ی روز خودت ساختی کاربری برای دو نفره
yasi07 عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 3438 بیشتر میخوندم... خوب خوندم ولی میدونستم بیشترم بخونم گوییمردماندیگریواردکردهاندومادروطنبیگانهایم... تمامامیدمننهفتهدرچشماناوست...🤍هرشب، ماهآسمانمننیلیرنگمیشود☄️ منیاسم، مدرسموسیقیومربیبدنسازیام...🦭
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3531 الان داغی نمیفهمی چی سرت اومده این دفعه بدجوری باختی داری فرو میری تو باطلاقی ک ی روز خودت ساختی اتفاقا میدونم دارم چیکار میکنم کسی با درس خوندن بدبخت نشده ولی خیلیا با ازدواج بدبخت شدن زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
ملیکا۱۴۰۰ عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2645 کنکور دادپی؟ اره . پشتم ولی هنوزم نمیتونم درس بخونم من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
_elahe_ عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 16815 برگردم عقب کار جدیدی نمیکنم. همون قدر که خوندم.فقط شاید گوشیم رو بذارم کنار. البته از نتیجه راضی بودم
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3531 اره . پشتم ولی هنوزم نمیتونم درس بخونم چرا نمیتونی🥲 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
پشمای_لیزرنشده عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 1376 اتفاقا میدونم دارم چیکار میکنم کسی با درس خوندن بدبخت نشده ولی خیلیا با ازدواج بدبخت شدن نه نه اشتباه نکن با ی مرد ازدواج کن درس نونو کاربری برای دو نفره
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3531 برگردم عقب کار جدیدی نمیکنم. همون قدر که خوندم.فقط شاید گوشیم رو بذارم کنار. البته از نتیجه راضی بود ... نتیجه چطور بود از کی جدی خوندی زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...