2777
2789
عنوان

اگه سال کنکورتون بود چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 81 پست
اتفاقا میدونم دارم چیکار میکنم کسی با درس خوندن بدبخت نشده ولی خیلیا با ازدواج بدبخت شدن

آفرین

فعلا اصلا به ازدواج فکر نکن

مدرکی که بدست اوردی، مهارتهایی که بلدی رو هیچ کس نمیتونه ازت بگیره. تمرکز کن رو خودت چند سال بعدش واقعا راضی هستی از کاری که کردی. اینجا هم زیاد نظر نپرس فازشون فرق داره و عشق شوهرن همه

چرا نمیتونی🥲

بیمارم 

و همش منتظر روزی ام که از شدت بیماری من کم بشه 

چون میدونم بخونم هم دانشگاه قبول بشم نمیتونم توی خوابگاه بمونم ...

البته امروز ۲ ساعت خوندم بعدش میخوام بیشتر هم بخونم ولی خب...

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه اشتباه نکن با ی مرد ازدواج کن درس نونو

حرف خوبی شنیدم ک میگفت این روزا مردم به رویاهاتونم رحم نمیکنن 

میگفت کسایی ک خودشون موفق نشدن میگن موفقیت بده 

دکتر عظیمی داشت میگفت فکر کنم بشناسی دبیر زیسته

ممنون ازینکه نظرتو گفتی ولی من واقعا تمایلی به ازدواج ندارم و از طرفی عاشق دانشگاه رفتنم 

هر چیزی به موقعش 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بیمارم و همش منتظر روزی ام که از شدت بیماری من کم بشه چون میدونم بخونم هم دانشگاه قبول بشم نمیتونم ت ...

ببخشید مریضی خاصی دارین؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من ۵ ۶ سال پیش کنکور داشتم عزیزمتقریبا یک سال کامل. زیر ۳۵۰ ریاضی بودم.

به به چقدر عالی

منممتجربی؟

عه توهم!ارههه😁