2777
2789
عنوان

اگه سال کنکورتون بود چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 81 پست
اره به خاطر رژیمی که راهنمایی گرفتم و استرسی که داشتم...بیماری نشیمنگاهی دارم و هورمونی

وای😑

انشاءالله خدا سلامتی بده 

انقدر به خودت فشار نمیوردی کاش

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کردی تا حالا از تابستونت راضی بودیکی شروع کردی؟من دهم یازدهم تست کار نمیکردم سر همین خیلی استر ...

تابستون هی شروع میکردم یه مدت میخوندم یه مدت نه 

دست و پا شکسته اصلا خوب نخوندم راضی نیستم

من قبلا دهم تست کار کردم یازدهم فقط واسه زیست کار کردم دیگه هیچی

شما چییی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

همون مسیری که رفتم رو میرفتم چون جای پشیمونی برای خودم نذاشتم سخت بود ولی خب جبران شد بعدش

به به عالی

چی قبول شدین

وای😑انشاءالله خدا سلامتی بده انقدر به خودت فشار نمیوردی کاش

مرسی خوشگلم ❤ سلامت باشی انشالله 

تیزهوشان بودم و همه بچه ها خوشگل و باهوش بودن گاها منو به خاطر اضافه وزن و جوش های روی صورتم مسخره میکردن 

و خب هم سعی داشتم خوشگل بشم و بیشتر بخونم ...

اما برای همه اش نتیجه عکس داد 

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

تابستون هی شروع میکردم یه مدت میخوندم یه مدت نه دست و پا شکسته اصلا خوب نخوندم راضی نیستممن قبلا دهم ...

منم دقیقا ۱تیر شروع کردم بعد چند تا از امتحانامون افتاد تابستون و یه مدتم تا یه هفته مهمون داشتیم این باعث شد دو هفته نخوندم ،،به جز این گاهی ما این مابینا تنبلی میکردم

منم راضی نیستم🫠

چه کلاسا و ازمونایی میری؟

من امسالو غیرحضوری میخونم اشتراک الماس گرفتم و چون زیاد با برنامه ازمونا هماهنگ نبودم خیلی سفت و سخت ازمون ندادم از مهر ب بعد ولی همه ازمونا رو میدم

🕳

آفرینفعلا اصلا به ازدواج فکر نکنمدرکی که بدست اوردی، مهارتهایی که بلدی رو هیچ کس نمیتونه ازت بگیره. ...

نه بابا ازدواج واسه چیمه من فعلا تمرکزم رو درسه فقط 

مررسی بابات نظر خوبت

خدایی بنظرتون با پایه ضعیف دست و پا شکسته زیست یچیزایی خوندم بقیه دروس هیچ امیدی به پرستاری هست؟خودم ...

اره ۹ ماه وقت هست تا کنکور خیلی زمان زیادیه اگه واقعا شروع کنی به خوندن

🕳

مرسی خوشگلم ❤ سلامت باشی انشالله تیزهوشان بودم و همه بچه ها خوشگل و باهوش بودن گاها منو به خاطر اضاف ...

انشاءالله همچی درست میشه♥

خدایی بنظرتون با پایه ضعیف دست و پا شکسته زیست یچیزایی خوندم بقیه دروس هیچ امیدی به پرستاری هست؟خودم ...

باید خودتو باور داشته باشی

تایم هم کم نیس خیلیا از مهر خوندن خیلی رشته های بهتری هم قبول شدن ناامید نباش هیچوقت