2777
2789
عنوان

اگه سال کنکورتون بود چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 81 پست
موقع شروع تابستونت پایه ات قوی بود؟سمپادی بودی ؟

من راستش دهم شروع کردم ب خوندن و یازدهم کرونا اومد دستو پاشکسته میخوندم مدرسه هم نمیرفتیم پایم از یازدهم به بعد بهت بگم ضعیف شد .اگر کرونا نمیومد و همونطور پیش میرفتم هر سه تا پایم قوی میشد ولی خب متاسفانه اینطور پیش نرفت.

درمورد سمپاد هم بگم من توی شهر کوچیک درس خوندم ن سمپاد ن فرزانگان نداشتیم .من همیشه درسم قوی بود شاید ازمونشو میدادم قبول میشدم

یعنی بنظر شما ۸ و ۹ ساعت خوندن برا پزشکی خوبه؟من روزایی ک ۸ ساعت میخونم انقد عذاب وجدان میگیرم اخر ش ...

هشت نه ساعت مفید بخونی از الان معلومه که اره یعنی شما هر روز زیست و شیمیتو داشته باشی ی روز درمیون فیزیک و ریاضی و ی مقدار عمومی.درس خوندنی که شما ی مقدار مطلب جدید بخونی تست های جدید بزنی تست های زماندار بزنی .تست های دیروزی ک غلط زدی رو دوباره بیاری تو برنامت .ولی اگه صرفا خوندنه خالیه میخوای درو دیوارو نگاه کنی یا فقط حفظ کنی بدون اینکه خودتو ب چالش بزنی و تست بزنی باید بگم معلومه ک کافی نیست.درسنامه های استادای معروف خیلی بهتر از اسیر درسنامه شدن کتاب هاب تسته اینم یادتون باشه.

در اخر هفته هم ی روز بذارید برای مرور و زدن تست های علامت دارتون و اگه وقت شد چندتا تست جدید عالی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هشت نه ساعت مفید بخونی از الان معلومه که اره یعنی شما هر روز زیست و شیمیتو داشته باشی ی روز درمیون ف ...

مرسیی که وقت گذاشتی عزیزم

من یه مشکلم اینه که یه روز کاملو برای یه درس میزارم

یعنی شنیدم از بقیه که مثلا میگن روزی ۳ ساعت زیست و ۳ ساعت شیمی و ..ولی من اینجوریم که مثلا کل امروز رو زیست خوندم یا فردا رو کلا میخوام بزارم برا ریاضی 

بنظر شما کار اشتباهیه؟

🕳

استارتر یچیزی دیگه هم بگم

نزدیک عید ب شدت از فضای اینستا و تبلیغ برنامه های جمع بندی برای عید دوری کن اگر اسیرشون بشی یهو میبینی از همونجا ول کردی درسو انقد که میان برنامه های فضایی ارائه میدن و میگن اگر این۱۳روز رو از دست بدید فرصت تون رفته و فلان.همش مزخرفه.اکر از الان داری میخونی عید یذرع استراحت کن و با ی برنامه خوب جمع بندی کن.

مرسیی که وقت گذاشتی عزیزممن یه مشکلم اینه که یه روز کاملو برای یه درس میزارمیعنی شنیدم از بقیه که مث ...

خواهش میکنم عزیزم.

اره کارت به شدت اشتباهه به این میگن بقچه ای درس خوندن این اصن درست نیست.

۲/۵ساعت زیست بخون.۲ساعت شیمی بخون.۲ساعت ریاضی یا فیزیک مابقی تایم رو عمومی بخون یکم.اگر بتونی ب تایم درسای تخصصیت اضافه کنی خوبه.یا اگر بتونی مثلا جدای ازین بررنامه یک یکونیم ساعت واسه مرور درسایی ک روز قبل خوندی بذاری هم عالیه نشد فدای سرت ی شبه نمیشه تو دراز مدت اضافه کن ولی بقچه ای نخون

مرسیی که وقت گذاشتی عزیزممن یه مشکلم اینه که یه روز کاملو برای یه درس میزارمیعنی شنیدم از بقیه که مث ...

بخاطر بقچه ای درس خوندنته ک فک میکنی هشت ساعت کمه چون نتیجه نمیگیری اینجوری.

هشت ساعت بخوای هر روز هفته رو بخونی با تنوع روزی سه تا اختصاصی و عمومی کار سختیه بخاطر همونه ب چشت نمیاد.خود من یادمه زیستم میشد سه ساعت دلم میخواست باز همون زیستو بخونم شروع شیمی برام سخت بود دوباره دوساعت شیمی میخوندم بعد شروع ریاضی سخت بود و ب همین ترتیب😂

اینطوری بخون و ی برنامه درست داشته باش بدونی توی ی هفته قراره تا کجارو تموم کنی .هرچی پیش اید خوش اید نباشه.مثلا مشخص کن این هفته قرار برای مثال توی چهار روز فصل دوم زیست دهمو جمع کنم و ب همین ترتیب