2777
2789
عنوان

خیلی به فکر خودکش ی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 73 پست

من هم در این حالم با این تفاوت که به خودکشی فکر نمیکنم به خاطر بچه هام،ولی نماز دردودل با خدارو گذاشتم کنار، و به این فکر میکنم مه مگه میشه یه نفر تو دنیا اینقدررر حق بخوره و ظلم بکنه بعد خدا روز به روز پولدارتر و هوشبخت ترش کنه و تمور و مریضی هم بده به ما توسری خورا

یک لحظه فکر کن اگر ادمهایی که ازارت دادن کنارت نبودن چقدر زندگیت زیبا بود، تلاش کن اول با داروهای اع ...

حتی استقلال مالی هم نتونستم داشته باشم چون به هر دری میزنم کار پیدا نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هممون بالاخره میمیریم حالا تو میخوای به خاطر حرف 4 تا ادم و درک نشدنت خودکشی کنی که مثلا چی بشه 

برو تا تهش شاید یه روزی اومدی گفتی خداروشکر که زندم و این روزو دیدم

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

من هم در این حالم با این تفاوت که به خودکشی فکر نمیکنم به خاطر بچه هام،ولی نماز دردودل با خدارو گذاش ...

من فقط می‌خوام بمیرم خیلی سخته آدم بفهمه هیچ پشتوانه ای نداره لعنت به این زندگی که تموم نمیشه

هممون بالاخره میمیریم حالا تو میخوای به خاطر حرف 4 تا ادم و درک نشدنت خودکشی کنی که مثلا چی بشه برو ...

خیلی با این حرفا به خودم امید دادم اما تهش کم آوردم از ضعیف بودنم متنفرم 

خیلی با این حرفا به خودم امید دادم اما تهش کم آوردم از ضعیف بودنم متنفرم

کم نیار، خیلیا شرایطشون از تو بدتره ولی دارن زندگی میکنن تو چیت با اونا فرق داره؟ 

زندگی واسه 99 درصد آدما قشنگ نیست ولی دارن ادامه میدن 

زندگی رو هر چی سخت تر بگیریش سخت تر میگذره

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

کارم از این حرفا گذشته

نه عزیزم

یه دوره دارو بخوری باعث میشه دیدت به مسائل تغییر کنه

حتما پیگیر درمانت باید

جوونی کلی از آرزوهات مونده که بخاطرشون تلاش کنی

اخر هممون میمیرم ولی باید از این فرصتی که خدا بهمون داده استفاده کنم

من فقط می‌خوام بمیرم خیلی سخته آدم بفهمه هیچ پشتوانه ای نداره لعنت به این زندگی که تموم نمیشه

چرا فک میکنی بقیه پشتوانه دارن تو نداری، اصلا پشتوانه اگه بود که خدا تنها نبود...بخداوندی خدا یه شوهر دارم که همه فکر میکنن از بیرون فرشتست ولی هر مشکلی تو زندگی به وجود بیاد میگه تو باعثشی انقدررر این مرد کثیفه و لجنه...بچه هامم که روانشناسا میگن حق نداری باهاشون دردودل کنی و مشکلاتتو بهشون بگی.پدرو مادر و خواهرام هم که میگن ما خودمون مشکلات دارم....بخدا به تنها چیزی که فکر میکنم اینه که حضرت علی میرفته به چاه دردو دل میکرده...دلم یه چاه میخواد فقط نعره بزنم توش هالی بشم

کم نیار، خیلیا شرایطشون از تو بدتره ولی دارن زندگی میکنن تو چیت با اونا فرق داره؟ زندگی واسه 99 درصد ...

خیلی جنگیدم نشد قلبم مدام میشکنه چند روزه فکر خودکشی ولم نمیکنه مخصوصاً امشب مدام تو فکرشم