2777
2789
عنوان

خیلی به فکر خودکش ی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 73 پست
خیلی جنگیدم نشد قلبم مدام میشکنه چند روزه فکر خودکشی ولم نمیکنه مخصوصاً امشب مدام تو فکرشم

مشکلت همینه دیگه داری میجنگی، یکم اروم باش ببین زندگی تورو به کدوم سمت میبره تو نخواه که بهش سمت و سو بدی

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

نه عزیزمیه دوره دارو بخوری باعث میشه دیدت به مسائل تغییر کنهحتما پیگیر درمانت بایدجوونی کلی از آرزوه ...

آدما دنیا رو برام جهنم کردن تا وقتی باب میلشون رفتار کنم براشون عزیز هستم کافیه یه بار برخلاف میلشون عمل کنم شرایطم جور نباشه خیلی راحت کنارم میذارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی جنگیدم نشد قلبم مدام میشکنه چند روزه فکر خودکشی ولم نمیکنه مخصوصاً امشب مدام تو فکرشم

ببین جان تو امانت خداست دستت

می خوای خیانت در امانت کنی؟

فکرکن‌ خودتم کشتی 

حتما اوضاعت اونور بدتره 

کاریم از دستت بر نمیاد 

دیگه بدتر

قوی باش دنیا آدمای ضعیف رو له می کنه

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
چرا فک میکنی بقیه پشتوانه دارن تو نداری، اصلا پشتوانه اگه بود که خدا تنها نبود...بخداوندی خدا یه شوه ...

منم همینطورم همیشه انگشت اتهام به سمت منه یکبار یه نفر نگفت بذار ببینم این بدبخت خودش از زندگی چی میخواد 

زیارت عاشورا ودعای علقمه رو پشت سرهم بخونوقتی افکار منفی اومد سراغت مثل اب روی اتیشه

دعا زیاد خوندم ، بارها ضجه زدم فایده نداره الان چند وقته جلوی گریه ام رو گرفتم همه چی ریختم تو خودم

یه جمله ای گفتی که زندگیم برای هیچکس مهم نیست .

در جوابت میخوام بگم همیشه با خودت بگو به درک که مهم نیست مهم اینه که خودت واسه خودت مهم باشی واسه خودت ارزش قائل باشی .

شاید با خودت بگی من پوچم من هیچی ندارم ولی من بهت میگم هر چی که هستی هرجا که هستی به خودت افتخار کن.

عزیزم کیه که اشتباه نکرده باشه کیه رنج نکشیده باشه تو این دوره زمونه .

تو به خودت ایمان داشته باش روزای خوبم میان سر راهت.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
کارم از این حرفا گذشته

خیلی هنر میکنی که بخوای خودتو بکشی....

که چی بشه؟که چی بدست بیاری.؟

حالا کشتی خودتو بعدش چی بدست میاری؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
منم همینطورم همیشه انگشت اتهام به سمت منه یکبار یه نفر نگفت بذار ببینم این بدبخت خودش از زندگی چی می ...

بازم خداروشکر کن یه بار کسی ازت نپرسیده از زندگی چی میخوای

شوهر من میپرسه از زندگی چی میخوای؟میگم خونه میگه چه غلطا میگم مسافرت میگه برو خونه مامانت میگم دل خوش میگه دیگه چی میخوا پررو.

مامانمم میگه حالا خونه نداشته باش حالا مسافرت نرو حالا تحمل کن تا ببینیم چی میشه.

احساس میکنم یه سری مثل ماها زجر میکشیم تا یسری خودشیفته ی آشغال کیف کنن

یه جمله ای گفتی که زندگیم برای هیچکس مهم نیست .در جوابت میخوام بگم همیشه با خودت بگو به درک که مهم ن ...

اما من دلم میخواست تو این دنیا حداقل برای یک نفر مهم باشم چه براش کاری انجام بدم چه ندم باز دوسم داشته باشه منو برا خودم بخواد نه هیچ چیز دیگه ولی حتی خونواده آدمم اینجور نیستن