2777
2789
عنوان

مامانای آذر 97

| مشاهده متن کامل بحث + 155681 بازدید | 14454 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اناهیتاجان اگه وزن نی نی تون وزنش خوبه که از۳۸هفته به بعدخوبه سزارین بشین,من خودم ۳۹هفتم که تمو ...

سلام عزیزم ممنون وزنش ۳۴ هفتا ۲۴۰۰ بود

با تولد پسرم خداوند معجزه ای را برای یک عمر در برابرم قرار داد .
بله ، خدا را شکر . برای شما هم خوب بوده . به نظرتون ۳۸ تمام بشه یا ۳۹ ؟

اناهیتاجان من۳۹هفتم که تموم شه میخوام برم نامه سزارینموبگیرم ۷اذر۳۹هفتم تموم میشه من میخوام برای۵اذر وقت بگیرم ونامه سزارین روبگیرم,شماهم بادکترت مشورت کنی بهتره,دکترمن گفت اولای اذربرم پیشش.به نظرمن بچه هرچی تورحم بمونه به نفعشه.

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
خانمها من تاریخ زایمانم برای طبیعی ۱۴ آذره . دکتر گفته از ۳ آذر به بعد هر وقت خواستی سزارینت میکنم . ...

من جات بودم می گفتم 9/9/97 سزارینم کنن

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
سلام دوستان ۳۸هفته بارداری هستم دیروز سونو دادم سر جنین ۴هفته کوچیکتر از اعضای بدنشه کسی این مشکل و ...

بنظرم یه جای دیگه سونو بده یکی از اقوام من رو گفتن سرش بزرگتر اینقدر گریه کرد یه جا دیگه سونو داد اوکی بود بچه

ممنون عزیزم خداروشکر  به سلامتی دیگه کم کم داریم به روز موعود نزدیک میشیم من که دل تو دلم نیست

ولی من دوست ندارم بیاد بیرون احساس میکنم جاش خوبه،خیلی مسئولیتش زیاده میترسم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم نه من نه همسرمم احساس میکنم هنوز امادگیش رو نداریم،حالا روزها هم تند تند داره میره

سلام دوستان ۳۸هفته بارداری هستم دیروز سونو دادم سر جنین ۴هفته کوچیکتر از اعضای بدنشه کسی این مشکل و ...

سلام عزیزم حتما برو یه جای دیگه سونو بده احتمال زیاد اشتباه کرده تا دلت بخواد واسه من از این سوتیا دادن معلوم میشد اشتباه سونوگرافی بوده

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

سلام . من هم فردا سونو دارم۳۴ هفته ام . هفته دیگه باید برم پساری رو دربیاره و ببینه شرایطم چجوریه . دفعه قبلی دکتر گفت اگه طبیعی بشه خیلی بهتره واست . امید بخدا  آخرای هفته  اول آذر زایمان بکنم میشم ۳۷ هفته تمام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم