2777
2789
عنوان

مامانای آذر 97

| مشاهده متن کامل بحث + 155684 بازدید | 14454 پست
منم امروز رفتم سونو گفت ۳۵ هفته و ۵ روزمه که وزن بچه ۲۶۰۰ و همچنان بریچ،دکتر گفت دیگه امکان چرخش نیس ...

من نمیدونم

ولی خودم اون هفته رفتم سونو بچم وزنش کم بود

برام لیدی میل نوشت دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برا منم دکترم گفت فردا یا پس فردا برو سو نو که دهانه رحمت چک شه اما من می خوام نگه دارم دو هفته دیگه برم که دیگه واسه آخر سرم سو نو ننویسه اگه اینم بدم بار چهار مه میرم سو نو نمیخوام بیشتر از اون برم

سلام برا منم دکترم گفت فردا یا پس فردا برو سو نو که دهانه رحمت چک شه اما من می خوام نگه دارم دو هفته ...

اگر واجبه برو

دیگه دکترت اگر نوشته باشه سخت نگیر

منم تا حالا ۴ بار رفتم

یه بار دیگه باید هفته بعد برم

خانمها من تاریخ زایمانم برای طبیعی ۱۴ آذره . دکتر گفته از ۳ آذر به بعد هر وقت خواستی سزارینت میکنم . بهترین زمان برای اینکه بچه را زود به دنیا نیارن کیه ؟برای محاسبه اش قانون خاصی داره

با تولد پسرم خداوند معجزه ای را برای یک عمر در برابرم قرار داد .
سلام عزیزان .من امروز رفتم دکتر .وزنم تو یک ماه چهار کیلو زیاد شده و ورم زیاد دست و پا دارم .دکتر فو ...

سلام منم ماه پیش۳ونیم کیلو اضافه کرده بودم دکتر زنان چیزی نگفت.ولی بهداشت نوشت دو هفته دیگه برم برا چک کردن دوباره وزن.اونم رفتم وزن کردن ایندفعه یک کیلو اضافه کرده بودم گفتن چیزی نیس برو.

البته این دو هفته کلا برنج و حذف کرده بودم و قرص پریناتالم یک روز در میان میخوردم

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
خانومامن توسی چهارهفته وچهارروزوزن نی نیم۲۵۰۰بوده تا۳۹هفته که میخوان برش دارن به۳کیلومیرسه؟   & ...

عزیزم و زنش خوبه شکر خدا منم همينقدربود انشاالله تا39هفته به سه و خورده ای هم ميرسن

من که اصلا استرس ندارم . استرس چی رو داری گلم . به دکترت اعتماد داشته باش. به خدا توکل کن . زایمان د ...

رفتم یه بیمارستان  ان اس تی انجام بدم 

دستگاهشون داخل زایشگاه بود یه خانمه جلوی چشمام زایید اصلا وحشت کردم

زایمان خودم فقط درد رو حس میکردم دیگه نمیدیدم که چقدر وحشتناکه😣

سلام ماماناي آذری حالتون خوبه دکترم برام اکوقلب نوشته نفسم خیلی میگیره مخصوصا وقتی غصه می خورم دعا ...

انشالا که چیز خاصی نیس نگران نباش خانمی،البته تا ی حدیم تنگی نفس عادیه خودمم دارم حالا شما اکو کن خیالت راحت شه