سلام دوستان. نوزاد یه ماهه ای دارم که شبا خواب نداره دائم ریفلاکس و دلدرد باعث میشه از خواب بپره و جیغ میکشه . شبا یه ربع میخوابه بعد بخاطر رفلاکس از خواب میپره این روند تا شش صبح ادامه داره...در طول روز هم چند بار دلدرد میشه . خلاصه باید فقط راه ببریمش اروم شه😭😭 دوستان تا کی این مشکلات هست ؟ کیا تجربه دارن. چجوری و کی خوابش منظم میشه و عمیق میشه ....
خدا کنه نی نی ت مثل پسر من نباشه.چون پسر من تا شش ماه مدام گریه میکرد و شبا بیدار بود خیلی اذیت شدم.بچه های رفلاکسی خیلی بی قرارن.آروغشو حتمن بگیر.من بعد شیر پسرمو یک ربع رو شونه م میزاشتم و پشتشو ماساژ میدادم
نه به هیچ وجه صرر نداره. چون گیاهیه. دارو شیمیاییه که صرر داره.پسرم چون نارس بود ترم به دنیا اومده بود یک ماهش که گذشت عرق نعنارو شرو کردم اما دخترمو از همون اول دادم بهش. راسی اینم بگم به هیچ وجه عرق نعنا دواتیشه به بچه ندید که معدشو داغون میکنه. معمولی از معازه بخرید مارکه سمیه بدید یه قاشق چایخوری خالی بخوره. اگه نخورد یه کوچولو قند با ۲قاشق چایخوری ابه جوشیده و یه قاشقه چایخوری عرق نعنا قاطی کن بده بخوره
شبا ساعت ۹یا ۱۰ یه قاشق چایخوری ازش بده به بچت بخوره تا اثر کنه و راحت بخوابید. چیزایه نفخ دارم نخور. یکم پرهیز کن تا غذا خور شدنه بچت. ایشالا که درست شه مسکله رفلاکسشم. تو کریر بزارش تکونش بده تا خابش ببره. بزار تو همونم بمونه چون سراشیبیه نمیزاره رفلاکسش تشدید شه. من اینکارو میکردم سره جف بچه هام