2777
2789
عنوان

نوزاد😫

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 44 پست

خدا کنه نی نی ت مثل پسر من نباشه.چون پسر من تا شش ماه مدام گریه میکرد و شبا بیدار بود خیلی اذیت شدم.بچه های رفلاکسی خیلی بی قرارن.آروغشو حتمن بگیر.من بعد شیر پسرمو یک ربع رو شونه م میزاشتم و پشتشو ماساژ میدادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم پستونک بزار دهنش انگار حکم ادامسو داره بچه که مکش میزنه باعث میشه این شیر ی که خورد راحت هضم شه ...

منم از پستونک مخصوص ریفلاکس استفاده میکنم خیلی خوبه

عرق نعناضرر نداره؟؟؟ چطوری بهش میدادی؟؟؟چندقطره؟؟؟

نه به هیچ وجه صرر نداره. چون گیاهیه. دارو شیمیاییه که صرر داره.پسرم چون نارس بود ترم به دنیا اومده بود یک ماهش که گذشت عرق نعنارو شرو کردم اما دخترمو از همون اول دادم بهش. راسی اینم بگم به هیچ وجه عرق نعنا دواتیشه به بچه ندید که معدشو داغون میکنه. معمولی از معازه بخرید مارکه سمیه بدید یه قاشق چایخوری خالی بخوره. اگه نخورد یه کوچولو قند با ۲قاشق چایخوری ابه جوشیده و یه قاشقه چایخوری عرق نعنا قاطی کن بده بخوره

من اینو هم به پسرم میدادم تاثیر نداشت.گریپ میکچر خارجیه.برای بچه من بی تاثیر بود

من دخترم به شدت رو مخ بود انقد که گریه میکرد همش جیع میزد همزمانم با جیع زدناش دستو پاشم تکون میداد اینویادم افتاد به داداشش میدادیم شوهرم رف خرید اوردیم دادیم شبا کمتر جیغ میزدو راحت میخوابید. 

شبا ساعت ۹یا ۱۰ یه قاشق چایخوری ازش بده به بچت بخوره تا اثر کنه و راحت بخوابید. چیزایه نفخ دارم نخور. یکم پرهیز کن تا غذا خور شدنه بچت. ایشالا که درست شه مسکله رفلاکسشم. تو کریر بزارش تکونش بده تا خابش ببره. بزار تو همونم بمونه چون سراشیبیه نمیزاره رفلاکسش تشدید شه. من اینکارو میکردم سره جف بچه هام