2789
عنوان

سقط نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 73 پست
خیلی همه چی ارزونه ک بیاد زجر بکشه توی دنیا؟ توی شرایطش بودی؟ میدونستی خیلیا سندروم داون‌میزارن ...

من با قانون کاری ندارم من به شخصه مسلمونم و حکم شرعیشم که اشکال داره اصلا این مسئله هم به کنار 

هضم نمی کنم یه انسان رو که خالقش ما نبودیم و الان یه مشکل داره ما میتونیم بریم بکشیمش مگه میشه ؟ اصلا بنظر من نه با عقل جور در نمیاد نه با عواطف انسانی 

شنیدم گفتن بچه مشکل داره بدنیا اومده نداشته

او به آرزویش رسید🖤 رهبر عزیز تر از جانم...

فرق جنین و انسان بدنیا اومده رو می‌دونی ؟از فشارهای روحی و اقتصادی که به اون خانواده وارد میشه خبر د ...

اگه میدونست که همچین چیزی نمیگفت

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرق جنین و انسان بدنیا اومده رو می‌دونی ؟از فشارهای روحی و اقتصادی که به اون خانواده وارد میشه خبر د ...

الان خاله ی من سندروم داون بدبخت همش تو خونه حبسه در هم قفل   چن بار کلید رو پیدا کرده رفته بیرون از خونه

چن بار هم گم شده چون تو شهر آشنان برش گردوندن خونه  اگ غریب بود ک پیدا نمیشد    مادربزرگم همش غصه اینو داره ک بعد خودش کی میخاد ازش نگهداری کنه     پدربزرگم خدابیامرز همش نگرانش بود

بله خیلی سخته ولی دلیل میشه بکشنش ؟؟ اتفاقا شما مطالعاتت رو راجب جنین بیشتر کن که همون جنین چه درک هایی داره ...

تحقیقات خیلی چیزا رو راجب همون عقل و درک های جنین ثابت کرده 

بعد از فوت پدر و مادر مرکز هایی هستن که نگهداری می کنن

الان خاله ی من سندروم داون بدبخت همش تو خونه حبسه در هم قفل چن بار کلید رو پیدا کرده رفته بیرون از ...

میفهمم . همسایه ما هم دختری سندروم داونه . 

از بچگی میشناسمشون و می‌دونم چقدر کل خانواده اذیت شدن و همیشه نگران این دختر هستن . مخصوصا الان که پدر خانواده هم فوت شده و مادر سنش بالا رفته 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

من با قانون کاری ندارم من به شخصه مسلمونم و حکم شرعیشم که اشکال داره اصلا این مسئله هم به کنار هضم ن ...

ولی اتفاقا منظور من دقیقا با قانون بود   ک حقی برا شهروندا قائل نیست  و هروقت هرطور دلشون بخواد ب مردم تلقین میکنن     اگ بنفعشون باشه جمعیت زیاد بشه همش بهت عذاب وجدان میدن و پای دین وسط میکشن   

بله خیلی سخته ولی دلیل میشه بکشنش ؟؟ اتفاقا شما مطالعاتت رو راجب جنین بیشتر کن که همون جنین چه درک ه ...

وقتی شرایطش قرار نگرفتی چیزی نگو چون نمیدونی چقدر سخته

الان خاله ی من سندروم داون بدبخت همش تو خونه حبسه در هم قفل چن بار کلید رو پیدا کرده رفته بیرون از ...

خاله من۲تابچه داره که هردو اوتیسم هستم دکتربهش گفت حداقل به دنیا نیار ولی گوش نکرد به دنیا اورد الانم بعدچندسال میگه ای کاش به دنیا نمیاوردم خیلی دارن عذاب میکشن

منی ک الان ۱۳هفته باردارم ناخایته بوده پسرم بکسال و نبمشه و اینو ناخاسته باردار دشم نتونستم سقط‌کنم ...

سقط سخت کار دنیا و پیچیده ترین عذاب وجدان و بدترین درد جسمی رو داره. هرگز پشیمون نباش

بله خیلی سخته ولی دلیل میشه بکشنش ؟؟ اتفاقا شما مطالعاتت رو راجب جنین بیشتر کن که همون جنین چه درک ه ...

مرکز ک مجانی نگه نمیداره   چن درصد از مردم میتونن هزینه بدن؟     من اصلا حرفم کشتن جنین نیست   هدفم اینه ک بگم سیاست کلی زندگی ما دست مسئولین نامحترمه  ک بچه بیاریم یا نیاریم      اگ شده کاندوم پاره ب مردم میدن  ال دی خنثی   ک جمعیت افزایش بدن  خدا نگذره ازشون    بعدم میندازن پای خدا  ک خدا خواسته   

شرایط سختی داری اما وقتی بزرگ بشن اینقدر پشت همن.. دیگه غم نداری. الان دوست من دوتاپسر داره زیادی هم ...

پرسای منم باختلاف ۱ و نیم سال فاصله دارن خیلی شیطونن فقط شکنجه میدن،ولی خدارو شکر ،یکی ۳ سالشه اون یکی ۱ و نیم

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

وقتی شرایطش قرار نگرفتی چیزی نگو چون نمیدونی چقدر سخته

از سختم سخت تره قطعا ولی هرکس تو زندگیش یه رنج هایی رو تجربه می کنه و برای رهایی از رنج دلیل نمیشه یه انسان رو بکشیم 

الان از این بچه هایی که مشکل دارن دیدیم که چه استعدادای عجیب غریبی دارن 

نه اکثرا اینجوریه

نه عزیزم نیستن این طرز فکر اینجا و جو نی نی سایته که غالب شده 

من از لحاظ مذهبی مخالف سقطم ولی بازم میگم نمیشن یه نسخه رو پیچید برای همه

تاپیک بغلی خانم خونه و ماشین و شغل خوب داره اما نمیخواد بچه ۴ ساله رو نگه داره میخواد بده پدره 

پدره هم میگم من بچه رو نمیخوام

چرا ؟ چون جفتشون اونی که بین پاشونه براشون از بچه مهم تره

سرنوشت بچه چی میشه بنظرت ؟ بهزیستی 

الان این بچه مثلن خیلی خوشبخته ؟؟؟ خیلی خوشحاله ؟؟؟؟؟

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

از سختم سخت تره قطعا ولی هرکس تو زندگیش یه رنج هایی رو تجربه می کنه و برای رهایی از رنج دلیل نمیشه ی ...

خوب شما که انقدر مایلید

بفرمایید بهزیستی یکی رو بیارید بزرگ کنید

اتفاقن راحتتر سرپرستی رو میدند ؟ چرا نمیارید ؟

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

مرکز ک مجانی نگه نمیداره چن درصد از مردم میتونن هزینه بدن؟ من اصلا حرفم کشتن جنین نیست هدفم ...

آره منم با یه سری مسائل کشور و... مشکل دارم ولی من دقیقا حرفم از بین بردن یه انسانه که گناه سنگینیه ولی الان تو جامعه دارن عادی جلوه میدن خیلی راحت میگن فلان مشکل داره سقط کن شرایط نداری سقط کن و... 

خیلیا همین افراد موفق مثل دکتر حسابی از قشر ضعیف جامعه بودند ربطی ندارد چون الان پول ندارم پس برم بچمو بکشم به چه حقی واقعا؟ 

خیلیام پول داشتن بعداً ورشکست شدن هیچ تضمینی نیست