با سلام
شرایط کشوری که هیچ چیزی درش منطقی نیست و بیشتر شبیه سرزمین عجایب میمونه تا مهد تمدن و یک کشور!
از اینور میگن منابع نداریم! آب کافی نداریم! تولید برق نداریم! زیرساخت ها قدیمی هستش! گاز نداریم و غیره...
از یه طرف فروپاشی اقتصادی، تورم! از سمت دیگه جامعه ناامن و افتضاح!
بعد جالبه میگن فرزندآوری بشه به هر قیمتی، سندروم داون، ناقص اصلا باشه، از نظر ژنتیکی هر چی باشه فقط آدم باشه که جمعیت کشور زیاد بشه! چرا؟ چون جمعیت کشور رو به پیری هستش باید فقط افزایش بدیم اما خوب کو تامین این جمعیت! با توجه به مواردی که اول گفتم
پس واقعا آدم باید دقت کنه که حتی ناخواسته هم اگه شرایط بد و... داره بچه نیاره که اون طفل هم گرفتار نشه! (بچه حالیش نیست تو پول نداری یا نمی تونی تامین کنی اون اصلا این چیزها رو درک نمی کنه بزرگتر باید عاقل و بالغ باشه)
من فقط جنبه مالی و اجتماعی ش رو گفتم. شما بحث اعصاب روان اون پدر مادر و تربیت درست بچه رو بزارید کنار! که فردا یه متجاوز، دزد، قاتل و انگل تحویل جامعه ندن!
بله بچه دار شدن در شرایط تامین اقتصادی، داشتن سلامت اعصاب و روان، رگ ریشه درست، و محیط خوب بسیار هم خوب و عالی هستش.
* پ ن: در مورد قرص، و حتی کیت های تست بچه که توشون تاریخ گذشته هم هستش هم این یک حقیقت محض هستش تا به این شکل اشتباهاتی صورت بگیره و ناخواسته بچه به دنیا بیاد! اینم متاسفانه یکی از سیاست ها هستش که نمیشه بیش از این بازش کرد و توضیح داد
خدا آخر عاقبت همه ما رو به خیر کنه