2789
عنوان

سقط نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 73 پست

با سلام

شرایط کشوری که هیچ چیزی درش منطقی نیست و بیشتر شبیه سرزمین عجایب میمونه تا مهد تمدن و یک کشور!

از اینور میگن منابع نداریم! آب کافی نداریم! تولید برق نداریم! زیرساخت ها قدیمی هستش! گاز نداریم و غیره...

از یه طرف فروپاشی اقتصادی، تورم! از سمت دیگه جامعه ناامن و افتضاح!

بعد جالبه میگن فرزندآوری بشه به هر قیمتی، سندروم داون، ناقص اصلا باشه، از نظر ژنتیکی هر چی باشه فقط آدم باشه که جمعیت کشور زیاد بشه! چرا؟ چون جمعیت کشور رو به پیری هستش باید فقط افزایش بدیم اما خوب کو تامین این جمعیت! با توجه به مواردی که اول گفتم

پس واقعا آدم باید دقت کنه که حتی ناخواسته هم اگه شرایط بد و... داره بچه نیاره که اون طفل هم گرفتار نشه! (بچه حالیش نیست تو پول نداری یا نمی تونی تامین کنی اون اصلا این چیزها رو درک نمی کنه بزرگتر باید عاقل و بالغ باشه)

من فقط جنبه مالی و اجتماعی ش رو گفتم. شما بحث اعصاب روان اون پدر مادر و تربیت درست بچه رو بزارید کنار! که فردا یه متجاوز، دزد، قاتل و انگل تحویل جامعه ندن!

بله بچه دار شدن در شرایط تامین اقتصادی، داشتن سلامت اعصاب و روان، رگ ریشه درست، و محیط خوب بسیار هم خوب و عالی هستش.

* پ ن: در مورد قرص، و حتی کیت های تست بچه که توشون تاریخ گذشته هم هستش هم این یک حقیقت محض هستش تا به این شکل اشتباهاتی صورت بگیره و ناخواسته بچه به دنیا بیاد! اینم متاسفانه یکی از سیاست ها هستش که نمیشه بیش از این بازش کرد و توضیح داد

خدا آخر عاقبت همه ما رو به خیر کنه

.........

من تجربه ای تو این موارد ندارم و مجردمولی خب اگه یه خانواده ای ناخواسته بچه دار بشن و شرایط نگهداریش ...

سقط پیچیده س. آسیب های فیزیکی و روحیش از دور ساده به نظر میاد ولی میتونه کل زندگیتو عوض کنه و زندگی مشترکتو بخصوص اگه از قبل بچه نداری و تن به خواسته همسرت دادی. فقط عذاب وجدان و مریضیش میمونه برا تو و مرد چیزیش نمیشه. تنها راه پیشگیری سفت و سخته. دو تا روش همزمان بهتره. مثلا هم طبیعی هم قرص.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با سلامشرایط کشوری که هیچ چیزی درش منطقی نیست و بیشتر شبیه سرزمین عجایب میمونه تا مهد تمدن و یک کشور ...

سیاست های این کشور رو کاری ندارم. یروز میگن بیارید یه روز میگن فرزند کمتر زندگی بهتر. ولی سقط یه حمله ناجوانمردانه به بدن زنه که آسیب هاش و درمانش هزینه کمتری از بزرگ کردن یه بچه نداره. من فقط میخوام کسی به درد من مبتلا نشه. و پیشگیری کنن

من به دنیا اوردن یه بچه ناقصی که قراره هم خودش هم اطرافیانش اذیت بشن قبول ندارم

من حاضرم از سختیش له بشم ولی هرگز وجدانم بهم اجازه چنین کاری نمیده ان شاء الله خدا به همه بچه سالم بده

او به آرزویش رسید🖤 رهبر عزیز تر از جانم...

من حاضرم از سختیش له بشم ولی هرگز وجدانم بهم اجازه چنین کاری نمیده ان شاء الله خدا به همه بچه سالم ب ...

واسه خودت یه حرفی میزنی خواهشا فقط لب ودهن نباش

بعدشم همه مثل شما نیستن وشماهم تو زندگی کسی نیستی این حرفارو میزنی 

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

من حاضرم از سختیش له بشم ولی هرگز وجدانم بهم اجازه چنین کاری نمیده ان شاء الله خدا به همه بچه سالم ب ...

بازم میگم چون خودت یا اطرافیانت همچین سختی ندارن اینجوری میگی عذاب وجدان بعداز سقط بچه ناقص خیلی بهتر ازعذاب وجدان به دنیا اوردنش هیچ مسلمونی راضی نیست اون بچه ناقص عذاب بکشه

واسه خودت یه حرفی میزنی خواهشا فقط لب ودهن نباشبعدشم همه مثل شما نیستن وشماهم تو زندگی کسی نیستی این ...

به هرحال سخت ترین کار دنیا هم که باشه آدم دلش نمیاد با بچه ش همچین کاری کنه دیگه ادامه نمیدم بحث رو

او به آرزویش رسید🖤 رهبر عزیز تر از جانم...

به هرحال سخت ترین کار دنیا هم که باشه آدم دلش نمیاد با بچه ش همچین کاری کنه دیگه ادامه نمیدم بحث رو

باشه شما اگه حامله شدی بچت ناقص بود به دنیا بیار عذاب کشیدن بچت وببین عذاب وجدان نگیر

قصد ناراحت کردن نداشتم ببخشید. ولی بعضیا متاسفانه با ابعاد غیر قابل پیش بینی سقط آشنایی ندارن که چه ...

ببین من هیچی نمیدونما اصلا هم ادعاییم نمیشه اصلا من کی باشم که بخوام تو حکمت خدا دخالت کنم اینکه تو باید مراقب بارداری ناخواسته باشی درست ولی وقتی خدا این طفل معصوم هارو میذاره تو رحمت وظیفته نگهداری کنی فقطم خود خدا میدونه حکمتش از بلاهایی که سر ما میاره چیه🥲بعدا میفهمیم

درجستجوی‌عدالت...

برفرض اگر بخوام بچه به فرزند خوندگی بگیرم کلی شرایط داره در حال حاضر من بعضی شرایط اونهارو ندارم

من راجب فرزند خوندگ نمیگم

راجب عدم سقط جنین های ناقص صحبت میکنم که شما مخالفی و معتقدی باید نگه داشت

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

اخ اسی من سومیو خداخواسته باردارم،،شوهرم خیلی عصبانی شد، ولی من گفتم نمیتونم جواب خدا رو بدم،اگه بلایی سرش بیارم،، امید داشتم دختر بشه ولی امروز سونو گفت پسره، اشکام همینجوری داره میاد، نمیدونم چجوری بهش بگم،،بارداری ناخواسته واقعا سخته،خدا خودش کمک کنه به همه

اخ اسی من سومیو خداخواسته باردارم،،شوهرم خیلی عصبانی شد، ولی من گفتم نمیتونم جواب خدا رو بدم،اگه بلا ...

خوش به حالت که سقط نکردی. میدونم خیلی سخته ولی دچار ابن عذاب چجدان لعنتی نسدی به خودت افتخار کن. 

ببین من هیچی نمیدونما اصلا هم ادعاییم نمیشه اصلا من کی باشم که بخوام تو حکمت خدا دخالت کنم اینکه تو ...

نمیدونم چی بگم. من نمیدونم نظر خدا در مورد من و کاری که کردم چیه. هیچ کس نمیدونه تو چه شرایطی اون کارو کردم و چه ها کشیدم. فقط الان وظیفه خودم میدونم خانما رو از تبعاتش آگاه کنم. سقط یه امر پزشکی ساده نیست. تبعات جسمی و روحی وحشتناک داره. پس امبدوارم با پیشگیری اصولی هیچ کس به این درد خودشو مبتلا نکنه