2789
عنوان

سقط نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 73 پست
آره منم با یه سری مسائل کشور و... مشکل دارم ولی من دقیقا حرفم از بین بردن یه انسانه که گناه سنگینیه ...

چی عادی بشه  سقط ممنوعه  حتی جنینی ک مشکل داره   نگران نباش همه بدنیا میان خوشحال باش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از سختم سخت تره قطعا ولی هرکس تو زندگیش یه رنج هایی رو تجربه می کنه و برای رهایی از رنج دلیل نمیشه ی ...

شما نظر خودتو داری ومحترم ولی نباید نظرشخصیتو به همه بقبولونی

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

😔خیلی ناراحت شدم ازدیدن این تاپیک

قصد ناراحت کردن نداشتم ببخشید. ولی بعضیا متاسفانه با ابعاد غیر قابل پیش بینی سقط آشنایی ندارن که چه آسیب هایی تو اون پروسه ممکنه ببینی. و دردای وحشتناکی که بکشی. جالبه بعد از دو سال میفهمم که چه اتفاقات خاموشی تو بدنم افتاده و اسیرم کرده. حالا من پیگیر درمانم ولی درد اینجاست که میگن اگر زایمان میکردی این مشکلاتت برطرف میشد ولی سقط همه چیو بدتر کرده. حالا اینا به کنار واقعا آدم عذاب وجدانی میگیره که پیچیده ترین عذاب وجدان دنیاست و هیچ درمانی نداره...بخصوص اگه ادم پر احساسی باشی....

آره منم با یه سری مسائل کشور و... مشکل دارم ولی من دقیقا حرفم از بین بردن یه انسانه که گناه سنگینیه ...

خاله من۲تابچه داره که هردو اوتیسم هستم دکتربهش گفت حداقل به دنیا نیار ولی گوش نکرد به دنیا اورد الانم بعدچندسال میگه ای کاش به دنیا نمیاوردم خیلی دارن عذاب میکشن

شما نظر خودتو داری ومحترم ولی نباید نظرشخصیتو به همه بقبولونی

نظر شخصیم نیست دین من اسلامه و حکم دین رو گفتم برا هر کس که مسلمونه و البته انسانیت هم همینو میگه 

او به آرزویش رسید🖤 رهبر عزیز تر از جانم...

الان چه ربطی داشت ؟

اتفاقن دقیقن ربط داشت عزیزم

میگی ادم باید از اینا نگه داری کنه سقط نکنه

منم میگم شما فقط لب و زبون نباش

بفرما شما یکی رو نگه دار الگوی بقیه شو

از دور واینسا بگو لنگش کن

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

نظر شخصیم نیست دین من اسلامه و حکم دین رو گفتم برا هر کس که مسلمونه و البته انسانیت هم همینو میگه

من به دنیا اوردن یه بچه ناقصی که قراره هم خودش هم اطرافیانش اذیت بشن قبول ندارم

اتفاقن دقیقن ربط داشت عزیزممیگی ادم باید از اینا نگه داری کنه سقط نکنهمنم میگم شما فقط لب و زبون نبا ...

چیزی که شمامیگید هیچ ربطی به موضوع بحث ندارد

موضوع سقط عمدیه هر کس سقط نمی کنه بچشو میره میذاره بهزیستی ؟؟

او به آرزویش رسید🖤 رهبر عزیز تر از جانم...

تو فقط واسه۱ماه یه بچه ناقص نگه دار ببینم میگی سقط نکنین یا نه

چیزی که شمامیگید هیچ ربطی به موضوع بحث نداردموضوع سقط عمدیه هر کس سقط نمی کنه بچشو میره میذاره بهزیس ...

باشه کوچه علی چپ نزدیکتره

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

چیزی که شمامیگید هیچ ربطی به موضوع بحث نداردموضوع سقط عمدیه هر کس سقط نمی کنه بچشو میره میذاره بهزیس ...

اره اگه از عهده نگداریش برنیاد حتما این کارو میکنی

من تجربه ای تو این موارد ندارم و مجردم

ولی خب اگه یه خانواده ای ناخواسته بچه دار بشن و شرایط نگهداریشو نداشته باشن چی؟بچه رو بیارن تو بی امکاناتی و فقر و بدبختی بزرگ کنن؟بچه واقعا مسئولیت داره و پدر مادر موظفن به خواسته های بچه شون توجه کنن

وگرنه ب نظرم نباید بچه بیارن بچه که فقط به دنیا اوردن یه انسان نیستش و بعدش رها کنی به حال خودش

از هر لحاظ چه اخلاقی چه ارامش چه مالی باید اوکی باشن