سلام اینجا اومدم بازم یه تلنگر بزنم به خانمایی که ناخواسته در ازدواج باردار شدن. ازتون خواهش میکنم سقط نکنید. جسمتون روحتون خیلی آسیب میبینه. اونایی که تو دوستی یا تجاوز باردار میشن رو کاری ندارم. ولی اگه متاهلید زود تصمیم نگیرید. من سر مسائل مالی و روحی سقط کردم خدا شاهده اوضاع مالی و روحی و جسمیم بدتر شده و هزاران برابر دارم برا درمان هزینه میکنم. اصلا مذهبی نیستم طرفدار فرزندآوری تو ایران هم نیستم مخصوصا ادمای متوسط به پایین که یدونه هم زیادشونه. ولی سقط خیلی به بدن آسیب میزنه و یه عذاب وجدان دائم باهاتونه که یه موجود زنده از ژن خودتون رو از بین بردین و حق حیات رو ازش گرفتین. توروخدا خیلی پیشگیری رو جدی بگیرید. فقط خواستم بگم که کسی به دردای من مبتلا نشه. امیدوارم حال امروز من نصیب هیچ زنی نشه. مرد چیزیش نمیشه ولی زن جسمش و روحش نابود میشه. البته بعضیا میگن بابا سخت نگیر همش شش هفته بود ولی هرچیه یه موجود زنده اونم جنس خودم بود. مهمتر اینکه خیلی آسیب فیزیکی بهم زد. دردا و آسیبایی به اندامای من وارد کرد که کلی دارم هزینه میکنم برا درمان. پیشگیری کنید تا این روزها رو تجربه نکنید. اگه هم باردارید سعی کنید با تمام وجود مراقب اون موجود باشید.