2777
2789
عنوان

سقط نکنید

1034 بازدید | 73 پست

سلام اینجا اومدم بازم یه تلنگر بزنم به خانمایی که ناخواسته در ازدواج باردار شدن. ازتون خواهش میکنم سقط نکنید. جسمتون روحتون خیلی آسیب میبینه. اونایی که تو دوستی یا تجاوز باردار میشن رو کاری ندارم. ولی اگه متاهلید زود تصمیم نگیرید. من سر مسائل مالی و روحی سقط کردم خدا شاهده اوضاع مالی و روحی و جسمیم بدتر شده و هزاران برابر دارم برا درمان هزینه میکنم. اصلا مذهبی نیستم طرفدار فرزندآوری تو ایران هم نیستم مخصوصا ادمای متوسط به پایین که یدونه هم زیادشونه. ولی سقط خیلی به بدن آسیب میزنه و یه عذاب وجدان دائم باهاتونه که یه موجود زنده از ژن خودتون رو از بین بردین و حق حیات رو ازش گرفتین. توروخدا خیلی پیشگیری رو جدی بگیرید. فقط خواستم بگم که کسی به دردای من مبتلا نشه. امیدوارم حال امروز من نصیب هیچ زنی نشه. مرد چیزیش نمیشه ولی زن جسمش و روحش نابود میشه. البته بعضیا میگن بابا سخت نگیر همش شش هفته بود ولی هرچیه یه موجود زنده اونم جنس خودم بود. مهمتر اینکه خیلی آسیب فیزیکی بهم زد. دردا و آسیبایی به اندامای من وارد کرد که کلی دارم هزینه میکنم برا درمان. پیشگیری کنید تا این روزها رو تجربه نکنید. اگه هم باردارید سعی کنید با تمام وجود مراقب اون موجود باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه استرس دارم نکنه یهو باردار بشم؟ چون دو تا بچه دارم دیگه نمی‌خوام باردار بشم واقعا خسته ام 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ممنون از دلسوزیت❤️

امضام رو هم بخونید دوستان

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
والا چند ماه قبل از دوستای سابق من سقط کرد الان ولی منم شنیدم اجازه نمیدن.

براشون ک مهم نیس خانواده ها و خود بچه زجر بکشه و هزینه نگهداری بچه استثنایی زیاده  فقط افزایش جمعیت مهمه  براشون خبر مرگشون  

کاملا درسته. پیشگیری درست... نمیدونم یچیزی باب شده میگن پیشگیری طبیعی!!!! اصلا طبیعی پیشگیری محسوب نمیشه خانما... بااین فکر جسم خودتون رو وقتی بچه نمیخواید اسیب نزنید. و گناه گردن خودتون نندارید. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
براشون ک مهم نیس خانواده ها و خود بچه زجر بکشه و هزینه نگهداری بچه استثنایی زیاده فقط افزایش جمعیت ...

آدم ناقص باید بمیره ؟ الان باید بریم آدمایی که مشکل دارن و بکشیم ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙