2789
عنوان

سقط نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 73 پست

موافقم

ولی ی دوستی داشتم ۳بار خواسته سقط کرد همه بهش میگفتن بدبختی میاره .ناتوانی مالی جسمی میاره

والا زندگیش روز  روز بهتر شد 

نمیدونم تو این مسایل نظر خدا چیه.

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

بله باید پیشگیری درست باشه که این اتفاق نیفته 

ولی اگه هم افتاد و شرایط به دنیا آوردن یک انسان رو ندارن ، سقط کنن بهتره تا اون بچه به دنیا بیاد و توی زندگی بخاطر عدم آمادگی والدین دچار مشکلات زیادی بشه . از فقر و نداری گرفته تا مشکلات روحی و چیزای دیگه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا منم موافقم 

کسی که بچه نمیخواد باید خیلی حواسش رو جمع کنه سفت و سخت جلوگیری کنه منتظر نباشه فقط شوهرش یا فقط خانومش جلوگیری کنه

ولی اگه انجام نداد و باردار شد واقعا سقط کردن خیلی گناه بزرگیه از نظر جسمی و روحی که ادمو داغون میکنه کلا گند میزنه تو زندگی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

آدم ناقص باید بمیره ؟ الان باید بریم آدمایی که مشکل دارن و بکشیم ؟

خیلی همه چی ارزونه ک بیاد زجر بکشه توی دنیا؟   توی شرایطش بودی؟   میدونستی خیلیا سندروم داون‌میزارن تو خونه حبس بشه درو  روش قفل میکنن؟      چرا قبلا ک سیاست کاهش جمعیت بود شعار دوبچه کافیه بود ب مردم قرص ال دی میدادن بزور  مردم دعوا میکردن ک چرا بچه میارین حتی کارمندای خانه بهداشت     الان قرص ال دی همش تقلبیه ک باردار بشن ناخواسته   چرا لوله بندی رایج بود الان ممنوعه 

مردم حق تصمیم گیری ندارن برا زندگیشون فقط باید ب سازشون برقصن    بیخیال حوصله تعلیق ندارم بارها تعلیق شدم 

دیگه وقتی به دنیا اومده نمیشه کاریش کرد

خاله من۲تابچه داره که هردو اوتیسم هستم دکتربهش گفت حداقل به دنیا نیار ولی گوش نکرد به دنیا اورد الانم بعدچندسال میگه ای کاش به دنیا نمیاوردم خیلی دارن عذاب میکشن

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

خیلی همه چی ارزونه ک بیاد زجر بکشه توی دنیا؟ توی شرایطش بودی؟ میدونستی خیلیا سندروم داون‌میزارن ...

انقدر ماجرا پیچیدس که قابل توضیح نیست خدا اونطوری امتحانمون نکنه فقط

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
من که دیگه ازم گذشت امیدوارم بقیه نکنن.

این شرایط روحی شخص شماست

و درصدی از خانما مثل شما 

همه این اتفاقا براشون پیش نمیاد

هر چند من خودم مخالفم سقطم البته نه همیشه

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

این شرایط روحی شخص شماستو درصدی از خانما مثل شما همه این اتفاقا براشون پیش نمیادهر چند من خودم مخالف ...

نه اکثرا اینجوریه 

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
منی ک الان ۱۳هفته باردارم ناخایته بوده پسرم بکسال و نبمشه و اینو ناخاسته باردار دشم نتونستم سقط‌کنم ...

شرایط سختی داری اما وقتی بزرگ بشن اینقدر پشت همن.. دیگه غم نداری. الان دوست من دوتاپسر داره زیادی همسنن.. دقیقا یکسال اختلاف دارن.. ببین الان بزرگه میره تو فکر کوچیکه خودشو میکشه.. جفتشون پشت همن.. کوچیکه میگفت برا داداشم ماشین بخرم غصه نخوره.. دراین حد باهمن.. اصلا غصه نخور.. کاش خدا به منم عین شما نگاه میکرد دوتا بچه با این اختلاف سن داشتم.. خداروشکر کن گلم

خیلی همه چی ارزونه ک بیاد زجر بکشه توی دنیا؟ توی شرایطش بودی؟ میدونستی خیلیا سندروم داون‌میزارن ...

وللش کسی که خودش یا اطرافیانش تو همین شرایط نبودن درکی ندارن

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

فرق جنین و انسان بدنیا اومده رو می‌دونی ؟

از فشارهای روحی و اقتصادی که به اون خانواده وارد میشه خبر داری ؟ 

یک سندروم داون که تا آخر عمر نیاز به مراقبت داره ، میدونی بعد فوت پدر و مادرش چه بلاهایی ممکنه سرش بیاد ؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.