2777
2789
عنوان

دعوتی عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 37 پست

دیگه ما رفتیم و همه دختر پسراش با شوهر و زن و بچه بودن کلا یه ۴۰ نفری می‌شدیم باورتون نمیشه وقتی که سفره رو انداختن من دیدم کلی نون گذاشتن و با ۳ تا نوشابه بعدشم تو بشقاب های خیلی کوچیک جقور بقور آوردن تو بشقاب هرکی پر بود از سیب‌ زمینی و یه چند تیکه خیلی‌خیلی کوچولو گوشت ک‌اصلا دیده نمیشد بخدا قسم و یه چند تیکه‌ جقور بقور واقعا خیلی تعجب کرده بودیم‌ از کارشون آخه برای‌چی چنین کاری کردن پس گوشتا‌رو چیکار کرده بودن آخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ما رفتیم و همه دختر پسراش با شوهر و زن و بچه بودن کلا یه ۴۰ نفری می‌شدیم باورتون نمیشه وقتی که ...

خب درسته گوسفند کشتن ولی قرار نیست که کل گوسفندو یکجا بپزن برا مهمونی شاید بقیه گوشتارو تقسیم کرده بین نیازمندا

دیگه ما رفتیم و همه دختر پسراش با شوهر و زن و بچه بودن کلا یه ۴۰ نفری می‌شدیم باورتون نمیشه وقتی که ...

گوشتها رو گربه برده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب داشتم تایپ میکردم ببخشید دستم تند نیست

بعدشم مامان پسره ب مامانم گفت دخترا گفتن برنجم بزاریم من گفتم نه دیگه وقتی گوشت باشه و جقور بقور کی گوشت میخوره 😐😑

خب درسته گوسفند کشتن ولی قرار نیست که کل گوسفندو یکجا بپزن برا مهمونی شاید بقیه گوشتارو تقسیم کرده ب ...

نه عزیزم به هیچ نیازمندی نداده بودن بعدشم‌ دارم‌ میگم اصلا گوشتی در کار نبود 

😐😐

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

خب درسته گوسفند کشتن ولی قرار نیست که کل گوسفندو یکجا بپزن برا مهمونی شاید بقیه گوشتارو تقسیم کرده ب ...

بچه دوستم بدنیا اومد براش گوسفند قربونی کردن 

یه روز ما رو دعوت کرد ویلاشون رفتیم و یه تیکه استخون که گوشت هم بود روش بیشترش استخون بود 

دوستم گفت اینم واسه شما کنار گذاشتم با اجازتون شب گذاشتم بپزه با هم بخوریم 😐😐😐

همسرم منو نگاه کرد حرفی نزدیم ولی ما محتاج دوتا استخون نبودیم استخونی که حتی تو پختنش هم طمع داشتن

یه لحظه یاد اون خاطره افتادم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه دوستم بدنیا اومد براش گوسفند قربونی کردن یه روز ما رو دعوت کرد ویلاشون رفتیم و یه تیکه استخون که ...

دقیقا والا هیچکس برای شکمش نمیره جایی ولی من تعجبم از‌این بود ک اقاهه گفت گوسفند کشتیم اگر‌نیاین جاتون خالیه و بعدشم خانومش ب مامانم گفت دخترا گفتن برنجم بزاریم‌ من گفتم‌ ن بابا وقتی ک گوشت باشه کی برنج میخوره🙄🙄

چیه ☹️

تعجبم از اوناست نه شما 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

دقیقا والا هیچکس برای شکمش نمیره جایی ولی من تعجبم از‌این بود ک اقاهه گفت گوسفند کشتیم اگر‌نیاین جات ...

شاید مدلشون همینه مثل دوست سابق من 

بعضیا اینطوری مهمونی میگیرن کلی هم اصرار میکنن باید به دعوتشون نه نگی

دقیقا والا هیچکس برای شکمش نمیره جایی ولی من تعجبم از‌این بود ک اقاهه گفت گوسفند کشتیم اگر‌نیاین جات ...

کلا این همسایه مون‌خانومش خیلی خسیسه 

منکه واقعا بهمون برخورد چیزی نخوردم اصلا وقتی اومدیم خونه‌ مامان و خواهرم زودی یه املت خفن درست کردیم خوردیم 😂

شاید مدلشون همینه مثل دوست سابق من بعضیا اینطوری مهمونی میگیرن کلی هم اصرار میکنن باید به دعوتشون نه ...

وای آره دقیقا خدایش یجوری اسرار کرد ک دیگه بابام گفت حتما باید بریم خب یه گوسفند کشتی اونوقت دلت نیومده برای ۴۰ نفر آدم حتی ۲ کیلو گوشت بریزی‌ خب‌ تو ک نمیخواستی گوشت درست کنی چرا پس الکی ای میگفتین گوشت پختیم گوشت پختیم 😬