2821
2789
عنوان

دعوتی عجیب

925 بازدید | 37 پست

خانوما تا حالا جایی دعوت شدین که از خسیس بودن صاحب خونه لجتون بگیره 

داستان از این قراره که پسر همسایه مون به دلایلی ۸ ماه پیش افتاد زندان اینا ار بابام‌ کمک خواستن ک تو آزادی پسرشون بهشون کمک کنه بابامم یه کمک حسابی بهشون کرد حالا کاری به این چیزها ندارم اصلا حالا دیروز ظهر پسرشون آزاد شد و باباش براش گوسفند کشت ساعت های ۵ونیم عصر بود ک همسایه مون با همون پسرش ک آزاده شده بود اومدن خونه ما ک از بابام تشکر‌کنن در آخرم آقاهه به بابام گفت ک با حاج خانوم و دخترا برای شمام بیاین خونه ما بابام گفت نه ممنونم وقت زیاده حالا امشب شما همه خانواده دور هم هستین ما مزاحم نمیشیم خلاص خیلی اصرار کرد ک ن باید بیاین ما منتظریم گوسفند کشتیم‌ نیاین جاتون خالیه دیگه اینا رفتن و بابام گفت پس‌ حالا ک اینقد اصرار کرد زشته ک نریم شام درست نکنین ک‌ برای شمام بریم پیششون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما شما رو میخوان نشون فامیلاشون بدن که بیان خواستگاری شما

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز