«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
بگو پول دارن میخرن شمام پول دارین برید خرید به من بگو پز بده
( قصدم توهین نیست واقعا شرایط سخته فقط دارم میگم بی ادب بوده و حسود باید جوابش رو بدی )
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
بگو پول دارن میخرن شمام پول دارین برید خرید به من بگو پز بده ( قصدم توهین نیست واقعا شرایط سخته فقط ...
یجور حس میکنم کار من بد بود
اونا خودشون خیلی دارن ولی هیچ وقت چیزی نمیگه
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
چرا همه میگید حسودی کرده؟ شایدم واقعا حس کرده داری پز میدی
حرف من پز دادن بود؟
یجور حس میکنم کار من بد بود اونا خودشون خیلی دارن ولی هیچ وقت چیزی نمیگه
من بودم جات نمیگفتم راستش ولی وقتی گفتی بی ادبی کرده حقیقتش من بودم خوشحال میشدم
از این به بعد از من به شما نصیحت از خریدتون یا موفقیت تون یا هدف تون چیزی به کسی نگید حسودی میکنن توی خرید و موفقیت تون و خوشحال نمیشن
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛