2777
2789
عنوان

رفیقم اینو گفت😐😐

132 بازدید | 12 پست

گفتم مامان بابام رفتن طلا فروشی گفت اگه رفته بودن شورت بخرن نمی‌گفتی 😐😂

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

بگو پول دارن میخرن شمام پول دارین برید خرید به من بگو پز بده 

( قصدم توهین نیست واقعا شرایط سخته فقط دارم میگم بی ادب بوده و حسود باید جوابش رو بدی )

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پول دارن میخرن شمام پول دارین برید خرید به من بگو پز بده ( قصدم توهین نیست واقعا شرایط سخته فقط ...

یجور حس میکنم کار من بد بود 

اونا خودشون خیلی دارن ولی هیچ وقت چیزی نمیگه 

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

کار من اشتباه نبود؟چرا باید حسودی کنه مگه چیه

چرا همه میگید حسودی کرده؟ شایدم واقعا حس کرده داری پز میدی

حرف من پز دادن بود؟

یجور حس میکنم کار من بد بود اونا خودشون خیلی دارن ولی هیچ وقت چیزی نمیگه

من بودم جات نمیگفتم راستش ولی وقتی گفتی بی ادبی کرده حقیقتش من بودم خوشحال میشدم 

از این به بعد از من به شما نصیحت از خریدتون یا موفقیت تون یا هدف تون چیزی به کسی نگید حسودی میکنن توی خرید و موفقیت تون و خوشحال نمیشن 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

خب یجورایی راست گفته انگار توهم میخواستی پز بدی مثلا اگر رفته بودن لباس بخرن میگفتی ؟ نه چون ی چیز عادیه....

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد