2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 51 پست
منو نمیخواد ببره  میگه باید کات کنیم

عزیزم کسی که انقد راحت از الان داره بهت میگه کات کنیم...الان دو راهی ات واسه چیه؟؟؟🤔🤔🤔

این آدم میخواد ی جوری دربره داره بهانه میتراشم. ..ولش کن دختر خوب...

دخترم همه ی دنیای منه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا کسی که تو مملکت خودش نتونه کار پیدا کنه فکر میکنی میتونه تو یه مملکت دیگه با زبان وفرهنگ دیگه کار پیدا کنه؟

حالا کانادا منتظرن ایشون برن بهشون کار بدن؟ 

کسایی که ایران کار کردن و کلی سابقه کار دارن کلی باید مصاحبه برن اینا که بتونن کار بگیرن 

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف
2 سال و نیمه دوستیم

خب نگو خواستگار .. بگو دوستین.. روابط خیلی فرق می کنه.

عزیزم اصولا این چیزهایی که تو ایران میگن بیا کانادا یا امریکا یا فلان جا راحت میتونی فلان کارو کنی و راحت بهت خونه میدن و ..... همش کشکه و قصه. اصلا اینطور نیست. مخصوصا اگر طرف غیرقانونی هم باشه.  برای کار باید هرکسی مدارکی با استانداردهای اون کشور داشته باشه و یا دوره ببینه و به اون استانداردها خودشو نزدیک کنه. زبان بدونه در حد عالی که بتونه باهاشون کار کنه.  حداقل دوسال طول میکشه.

شما چرا اصرار داری الان ازدواج کنین؟ بذار بره اگر می خواد بره.. بره و خودشو ثابت کنه هم به شما و هم به خانوادت. بره جا بیافته, کار پیدا کنه. اصلا ببینه میتونه بمونه یا نه. بعد شما پاشو دنبالش برو و تو روی خانوادت بایست و یا سعی کن راضیشون کنی. الان که هیچی معلوم نیست اصلا به همچین ریسکی فکر نکن. 

درهرصورت ایشون باید ازادی داشته باشه برای زندگیش تصمیم بگیره شما هم باید عاقلانه برای خودت تصمیم بگیری.  ایا رفتن با ایشون عاقلانست تو این شرایط؟ 

زبان بلدین؟ تحصیلاتتون در کانادا مورد قبول هست؟ تحقیقاتی کردین اصلا؟ نمیشه که یه هفته ای همچین تصمیمی گرفت.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بهش وعده 11 میلیون  تومن در ماه دادن

اونجا شما به تومان زندگی نمیکنی به دلار زندگی میکنی.  نذار با این چیزها بازیتون بدن.  تازه مالیات هم از روش کم میشه.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

من شخصا موافق مهاجرت هستم. خودم هم مهاجرت کردم. ولی باید با برنامه ریزی باشه. آدم مهاجرت نمیکنه که بدتر  ناراحتی بکشه که.. مهاجرت برای زندگی راحت تر و ارامش بیشتره.   حتی غیرقانونی هم بخوایید برید باید برنامه ریزی دقیق داشته باشین. اگر نه میرید و فقط سرخورده میشین.  فکر میکنی این ایرانی هایی که میان اینطرف و دائم در حال ناله هستن چطوری اومدن؟  همینطور بی برنامه و یهویی.  حالا یا ازدواجی و یا از روی تصمیمات هیجانی. میان اینجا فکر می کنن میان تو ایران زمان شاه. درصورتی که یه کشور دیگه با یه اب و هو و اداب و رسوم و قوانین خاص خودشه. 

یه چیز دیگه هم بگم:

هیچوقت روی قول دادن و .... حساب نکن.  تو این موارد کار و موارد اقتصادی فقط چیزی که روی برگه نوشته و امضا شده حساب جدی کن و براش برنامه بریز.... قول همه میدن به راحتی.. حرف باد هواست اصولا تو این مسائل. 

همينقدر بدون ادمي كن حاضره واسه راحتي ولت كنه و بره دنبال موقعيت بهتر ي روزم اونجا ولت ميكنه و ميره دنبال موقعيت بهتر پس ريسك نكن اونم تو جايي كه دستت به هيچ جا بند نيس

اونجا شما به تومان زندگی نمیکنی به دلار زندگی میکنی.  نذار با این چیزها بازیتون بدن.  تازه ...

اره خب به دلار گفتن که اینم حساب کرده بفرسته ایران چقدر براش میشه

هنوز نرفته ، شما رو نمی خواد ببره و ناز میاد ، وای به روزی که پاش برسه اون جا !!!!

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
من شخصا موافق مهاجرت هستم. خودم هم مهاجرت کردم. ولی باید با برنامه ریزی باشه. آدم مهاجرت نمیکنه که ب ...

تا 5 سال نمیتونه برگرده بهش میگم 5 سال منتظر میمونم که برگردی میگه میل خودته من اصرار نمیکنم ولی برو دنبال زندگیت اینجوری اذیت میشی

هنوز نرفته ، شما رو نمی خواد ببره و ناز میاد ، وای به روزی که پاش برسه اون جا !!!!

غیر قانونی تنها باید بره نمیتونه منو ببره خودش گفت اگه قانونی بود میبردمت