2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 51 پست

من متوجه نشدم ، یعنی می گه من می رم اونجا برات پول می فرستم ؟ اخه اون که نمی خواد تو رو ببره ، الانش ر چی دو دلی؟ خودشو جا زده ، زیاد روش حساب نکن ، مطمین باش پاش برسه اونجا ، سرد تر هم میشه ، البته اگه پاش برسههه!!! همین جوری الکی که نمیشه!!

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غیر قانونی تنها باید بره نمیتونه منو ببره خودش گفت اگه قانونی بود میبردمت

غیرقانونی مگه الکیه ؟ وحشتناک سخته و به نظر من اصلا نمی ارزه !!! حالا تو این مدت تو زندگی خودت رو بکن و اگه مورد خوبی داشتی بهش فکر کن و معطلش نباش ، بعد که کاراش درست شد اگه خودش اقدامی کرد که بعید می دونم بعد این همه سال بکنه ، خب بهش فکر کن ، اگه نه که هیچی

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

این که  مهاجرت نیست پناهندگیه پروسه ای طولانی و پرخطر داره معمولا ایرانیها اگر مشکل سیاسی یا اجتماعی نداشته باشن (خطر از دست دادن جان مثلا تحت تعقیب بودن یا در شرایط جنگ و بلایا  بودن و ...) از روش تغییر دین استفاده میکنن . مدتها باید توی نوبت باشن تازه اگر شانس بیارن مصاحبه یا بهتر بگم بازپرسی قبول بشن باز هم سالها باید توی کمپ و بدبختی باشن و معمولا بعد ۳ تا ۶ سال بستگی به کشور تازه میتونن اقامت بگیرن. ببخشید اینو میگم ولی آدم سالم و درست از راههای قانونی مهاجرت میکنه. 

من متوجه نشدم ، یعنی می گه من می رم اونجا برات پول می فرستم ؟ اخه اون که نمی خواد تو رو ببره ، الانش ...

نه برای من نمیفرسته .میفرسته برای خانوادش ک اینجا براش نگه دارن برگشت خونه و ماشین و .... بخره 

اره خب به دلار گفتن که اینم حساب کرده بفرسته ایران چقدر براش میشه

یعنی ایشون بره کانادا کار کنه و شما از ایران باهاش زندگی کنی؟ خرج نداره کانادا خودش؟  اینم در نظر بگیر کانادا کشور کپیتالیستیه یعنی هزینه ها اصولا بردوش خودش شهروندانه. هزینه بیمه و ... سنگینه.  بعد عزیزم چه زندگییه که شما ایران باشی و ایشون کانادا؟  خب دوسال دیگه صبر کن ایشون جا بیافته اگر شرایط جور شد درست برو پیشش. اگر هم شرایط جور نشد و نتونست گلیمشو از اب بالا بکشه که شما برای چی باید با زندگی خودت همچین بازیی کنی؟

خوب فکراتو بکن.. در آخر تصمیم گیرنده شمایی.  آدم سرنوشتشو خودش با تصمیماتی که میگیره می سازه.  سعی کن اصولا منطقی تصمیم گیری کنی و نه احساسی.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مهاجرت غیر قانونی به کانادا خیلی سخته و کار کردن به صورت غیر قانونی تقریبا غیر ممکن به نظر می آد ای ...

اره واقعا ، نمی دونم چه جوری به ذهنشون می رسه غیر قانونی برن ، خیلی سخت و خطرناکه

تا 5 سال نمیتونه برگرده بهش میگم 5 سال منتظر میمونم که برگردی میگه میل خودته من اصرار نمیکنم ولی برو ...

بیشتر به نظر میاد داره میپیچونتت، میخواد شما را از سرش باز کنه، چه بسا اصلا رفتنی درکار نیست، یه مدت خودشو گم و گور میکنه تا از دستت خلاص بشه، برو دنبال زندگیت دختر خوب، داری بازی میخوری

نه برای من نمیفرسته .میفرسته برای خانوادش ک اینجا براش نگه دارن برگشت خونه و ماشین و .... بخره 

چه قدر بچست و تو خیالاته !!!!!!! فکر کردی بره اون جا و کاراش درست شه ، بعد این همه سختی دوباره بر می گرده ؟؟؟ خیلی خامه یا شاید تو رو خام گیر آورده !!!! مهاجرت خوبه ولی یکی که همین جوری الکی بره و صرفا برای فرار بره و این جا هم اهل کار نباشه فکر نکنم اون جا خیلی آینده ی درخشانی منتظرش باشه!!

چه قدر بچست و تو خیالاته !!!!!!! فکر کردی بره اون جا و کاراش درست شه ، بعد این همه سختی دوباره بر می ...

اینجا براش کار زیاده ولی حقوقی ک میدن قبول نداره در حد 1-2 تومن

در حد 5-4 تومن میخواد

دو دلی من بیشتر سر اون مهریه و خرج نکردنه

الان با اینهمه کامنتی که دوستان گذاشتن ا تنها دو دلیت مهریه و خرج نکردنه؟؟؟؟؟  

اینجور که معلومه شما تصمیمت رو گرفتی و نوشته دوستان هم تاثیری روت نداره

موفق باشی

فقط یه لطفی کن این تاپیک رو پاک نکن یکی دو سال دیگه بیا دوباره بخونش 

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف