2789
عنوان

مهاجرت

535 بازدید | 51 پست

من یه خواستگار داشتم که ب دلیل مشکل مالی و شغلی نشد ازدواج کنیم یعنی پدرم فقط براشون شرط کار پیدا کردن گذاشت و ایشون هم قبول کردن بهد سه ماه یه کار پیدا کردن ولی جون قرارداد و بیمه نداشتن و حقوقش خوب نبود نیومد دوباره

قرار شد باز هم بگرده دنبال کار 

ولی هفته پیش یک نفر بهش پیشنهاد کار کانادا رو داده و اینکه غیر قانونی میخواد بره یکماه بیشتر طول نمیکشه

خیلی اصرار کردم که نره و من به زندگی ساده راضی هستم ولی اون راضی نیست و میگه بی پول نمیشه زندگی کرد

گفت اگرم 1% بمونم مهریه فقط یک شاخه گل باشه و هیچ خریدی حتی حلقه نمیکنم

تعداد رای : 12
نظرسنجی
خانواده و تنهایی
12
100%
ازدواج و طرد شدن از خانواده
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانواده و تنهایی چیه عزیز من. خانواده پشت و پناه ادمه. اومدیم پاشدی رفتی مملکت غریب به این فکر کردی هر مشکلی پیش بیاد هیچکس رو نداری دیگه؟ بعدشم مگه خواستگار فقط همین یه دونه س بره قحطی میاد😑😑😑😑

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

وقتی پیشنهاد کار بهش شده چرا غیرقانونی باید بره؟  اصولا با قرارداد کاری ویزای کاری هم میگیرند. اگر غیر از اینه شما بذار روی حساب رویاپردازی و اصلا جدی به این موضوع فکر نکن. به همین راحتی نیست که غیرقانونی بره و براش کار هم فراهم باشه طوری که پدر شما راضی به ازدواج شه.

بعدم ایشون اگر فقط یه خواستگاره چه اصراری به ازدواج با ایشونو داری؟ اگر دوست هستید قضیه احساس وجود داره اما نه برای فقط یک خواستگار.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

با طرد شدن و مخالفت خانواده واقعا نمیشه زندگی کرد...

ولی اگر بتونه کانادا زندگی کنه و کار خوب داشته باشه عالیه....

اگر واقعا دوستش داری کات نکن...بهش زمان بده....زمان خیلی میتونه کمک کنه حتا در موافقت خانوادت....خیلی چیزا رو حل میکنه.

اگه واقعا دوستش داری و ارزششو داره بذار ی کم زمان بگذره...حلال خیلی از مشکلاته

دخترم همه ی دنیای منه  

قبول نکن،اون خواستگاره،، اگه واقعا شما رو ميخواد ميمونه بی قید وشرط،، مگر اینکه واقعا کار خوب. و قانونی اون ور آب پیدا بشه براش 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بذار بره 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷