2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 51 پست
خوب بیچاره که داره میگه خودش شما چه اصراری داری؟

خیلی دوسش دارم انقدر فشار عصبی بهم وارد کرده با این تصمیمش که من همش در حال گریه کردنم دو روزم بستری شدم بیمارستان

اینجا براش کار زیاده ولی حقوقی ک میدن قبول نداره در حد 1-2 تومن در حد 5-4 تومن میخواد

یه آدمی که تازه رفته سرکار نباید انتظار معجزشه داشته باشه که !! کم کم باید شروع کنه تا درآمدش بهتر بشه !!! این معلومه اصلا تفکر درستی نداره وگرنه به فکر غیر قانونی رفتن نمی افتاد !!! اگه با برنامه می رفت قضیه فرق داشت !! حقوقی هم که اون جا داره می گیره به پول اون جا کمه و چیزی نیست که تازه خیلی زیاد بفرسته این جا ! تازه اگه حقوقی هم واقعا بگیره !!!!!!!!!!!!!  قشنگ معلومه داره می پیچوندت که گفته مهریه کم و بعد ۵ سال و ...!!! خام نباااش دختر

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب وقتی بهم میگه اگه قانع باشی میمونم نمیرم 

الان شما قانع باشی و این آقا نره مشکلاتتون حل میشه؟؟؟؟؟

فرض کن این آقا نره 

مهریه ات بشه یه شاخه گل 

عروسی هم نگیرین 

بعدش چی؟ 

کجا زندگی میکنین ؟

کی خرجتون رو میده ؟ 

شیش ماه بعدش پشیمون نمیشی؟

این آقا که نمیتونه سختی کار با حقوق به گفته خودش پایین رو تحمل کنه میتونه از پس سختی زندگی مشترک بر بیاد؟‌

شما الان کوتاه بیای پس فردا نمیگه خودت خواستی به من چه؟؟

درسته این آدم رو دوست داری اما با تعریف هایی که ازش همینجا کردی بعید میدونم زندگی کردن باهاش راحت باشه

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف