2777
2789
🤣🤣🤣بازدید چیه واقعا که اگه باور نمی‌کنید خب از تاپیکم برید بیرون من الان دستام داره میلرزه اینا ر ...

🤣🤣

اگه واسه خودتون هم اتفاق می افتاد اینجوری میکردین لطفاً مسخره نکنین هرکی مسخره می‌کنه انشالله سر خودش بیاد🙂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣اگه واسه خودتون هم اتفاق می افتاد اینجوری میکردین لطفاً مسخره نکنین هرکی مسخره می‌کنه انشالله سر ...

فقط اونایی که منو درک میکنن کافین اگه درک نمیکنید و میخواید مسخره کنید از تاپیکم برید بیرون

I can crave u but u don't need to know...

فقط اونایی که منو درک میکنن کافین اگه درک نمیکنید و میخواید مسخره کنید از تاپیکم برید بیرون

یه درصدم احتمال بدید راست میگه چجوری میخواید جواب دل شکستشو پیش خدا بدید🙂💔

🤣🤣

هستید عکس آلوچه رو بزارم؟ بز بز بز😂

آره خلاصه داشتم میگفتم 

چند شب پیش من خواب بچمو دیدم دم دروازه های بهشت وایساده بود می‌گفت مامان مامان بعد یهو سوخت پودر شد یعنی جیگرم آتیش گرفت😭😭😭😭

رفتم با همسرم حرف زدم یه حرفایی بهم زد که دیگه تا عمر دارم این مرد رو نمیبخشم

بهم گفت تقصیر تو بود که مادرم افتاد تو حوض حقت بوده که اینجوری شه تو لیاقت نداری

بخدا هنوز که هنوزه دارم گریه میکنم فقط بگید چیکار کنم که حقمو از این مرد پس بگیرم

I can crave u but u don't need to know...