2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا یه چیزی تعریف کنم باهات یکیو میشناسم چند وقتی بود مرده به زنش مشکوک بود و یه سری چت و پیام فرستاده بودن واسش که زنش در حال خیانته آقا این شوهره در حد مرگ زده بود زنشو یعنی من دیدمش اصلا نشناختم داداشای زنم مرده رو زده بودن حالا به هوا آبرو اینا شکایتم نمیکردن زندگیشون جهنم بودش بچه ها افسرده زنه هی قسم که من اصلا نمیدونم چی به چیه من نکردم اینکارو  مرده عین مرده ها شده بود تا یه مدت بعد فهمید که یکی که از قبل بد بوده باهاشون این تهمتو زده که بریزه بهم زندگیشو حالا زنه برنمیگرده میگه شک کردی نمیبخشمت زندگی به اون خوبی نابود داره میشه

🤣

اون وسط من تازه متوجه شده بودم باردارم شوهرم اینو که گفت از شدت ترس بچم افتاد گفتم تقصیر مادرشوهرمه شوهرم گرفت تا میتونست کتکم زد گفت مهریتم نمیدم

بخدا الان دارم با گریه اینارو تایپ میکنم

I can crave u but u don't need to know...

اون وسط من تازه متوجه شده بودم باردارم شوهرم اینو که گفت از شدت ترس بچم افتاد گفتم تقصیر مادرشوهرمه ...

بنظرم یه اکانت فیک بزن اینارو تعریف کن کلی بازدید میگیری😂😂

بنظرم یه اکانت فیک بزن اینارو تعریف کن کلی بازدید میگیری😂😂

🤣🤣🤣

بازدید چیه واقعا که اگه باور نمی‌کنید خب از تاپیکم برید بیرون من الان دستام داره میلرزه اینا رو میگم بعد شما می‌آید همچین چیزایی میگید اگه نمیتونید حالمو بهتر کنید پس بدترم نکنید

(۱۴ نفر لایک کرده اند)

I can crave u but u don't need to know...

همین الان با صدای ماشین لباسشویی بیدار شدیم فک کردم حمله کردن یعنی قلبم داره وایمیسته 

اومدم از اتاق بیرون دیدم ماشین لباسشویی وسط،آشپزخونه هست 

در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋