الماب مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 43 عنوان خیانت 205 بازدید | 26 پست اگر متوجه بشین شوهرتون چند سال داره خیانت میکنه ولی شما دوتا بچه دارین و اینکه هیچ پشتوانه ای ندارین چیکار میکنین جدا میشین 1404/06/25 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمیتا1364 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1554 هیچ میسوزم خار میشم میمیرم و تمام 📌فروش جا سویچی ،اویز مبایل ، برای وارد شدن به کانال تلگرام بزنید رو لینک نگه دارید بعد باز کردنو بزنیدhttps://t.me/galleryamiran888
arusha20 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 465 میمونم و جیگرشو خون میکنم بدون پشتوانه با بچه کجا بری؟ درآمد داری؟
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8755 ابرو اون زنیکه رو ببر بدون اینکه شوهرت بفهمهاز خود نره خرشم یواشکی پول جمع کنبه چوخ بده پولاشو به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
الماب مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 43 هیچ میسوزم خار میشم میمیرم و تمام دآرم جون میدم یعنی چیزای که حق منو بچه هام بود داره واسه اون میشه دختره ارزوشه من طلاق بگیرم
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 14092 درسته شوهر مقصره اول اون زنرو پاره میکردم حساب شوهرش دستش بیاد .بعد بچهام بزرگ بودن سر کار میرفتم .محلش نمیدادم یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
آرمیتا1364 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1554 دآرم جون میدم یعنی چیزای که حق منو بچه هام بود داره واسه اون میشه دختره ارزوشه من طلاق بگیرم خب از خداش مهریت درست درمون یا اندازه پول پیش ببین بهت میده مهریه نفقه بچه ها 📌فروش جا سویچی ،اویز مبایل ، برای وارد شدن به کانال تلگرام بزنید رو لینک نگه دارید بعد باز کردنو بزنیدhttps://t.me/galleryamiran888
الماب مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 43 درسته شوهر مقصره اول اون زنرو پاره میکردم حساب شوهرش دستش بیاد .بعد بچهام بزرگ بودن سر کار میرفتم .م ... اون زنه رو نمیشه چون پشتش گرمه و اینکه امکانش هست کلا شوهرم علنیش کنه
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 14092 اون زنه رو نمیشه چون پشتش گرمه و اینکه امکانش هست کلا شوهرم علنیش کنه پس دیگه باید بیخیال بشه .با دوتا بچها و بخاطرشون باهاش زندگی کنه و دعا کنه شوهر واون عفریته کارما پس بدن یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
الماب مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 43 خب از خداش مهریت درست درمون یا اندازه پول پیش ببین بهت میده مهریه نفقه بچه ها بچه ها که نه مهریه هم فک نکنم چند بار قهر کردم رفتم خونه پدرم اصلا براش مهم نبود بهتر خوشگذرونی میکردن تو خونم
آرمیتا1364 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1554 بچه ها که نه مهریه هم فک نکنم چند بار قهر کردم رفتم خونه پدرم اصلا براش مهم نبود بهتر خوشگذرونی میکر ... خیلی سخت دوست منم شوهرش عوضی بود متقابلاً اونم شد 📌فروش جا سویچی ،اویز مبایل ، برای وارد شدن به کانال تلگرام بزنید رو لینک نگه دارید بعد باز کردنو بزنیدhttps://t.me/galleryamiran888
الماب مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 43 پس دیگه باید بیخیال بشه .با دوتا بچها و بخاطرشون باهاش زندگی کنه و دعا کنه شوهر واون عفریته کارما پس ... شوهرم از بس فکرش درگیره شبا تا صبح نمیتونه بخوابه ولی من کارمای چیرو پس میدم هر صبح با دلشوره و افسردگی زیاد که چطور روزمو شب کنم
الماب مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 43 خیلی سخت دوست منم شوهرش عوضی بود متقابلاً اونم شد شوهر من عاشق پیشه هستش تا از خواب بیدار میشه پیام و مسافرت و گشت گذار.....
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 14092 شوهرم از بس فکرش درگیره شبا تا صبح نمیتونه بخوابه ولی من کارمای چیرو پس میدم هر صبح با دلشوره و افسر ... نکن با خودت ارزش نداره بخدا !!!!به فکر خودتو بچها باش .فکر کن یه مرد غریبه هست که فقط مراقب خودتو بچهاس به خدا واگذارشون کن .اینکار عاقبت نداره جواب بیشتر از این پس میدن یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست