2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ابرو اون زنیکه رو ببر بدون اینکه شوهرت بفهمه

از خود نره خرشم یواشکی پول جمع کن

به چوخ بده پولاشو

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

درسته شوهر مقصره اول اون زنرو پاره میکردم حساب شوهرش دستش بیاد .بعد بچهام بزرگ بودن سر کار میرفتم .محلش نمیدادم 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

دآرم جون میدم یعنی چیزای که حق منو بچه هام بود داره واسه اون میشه دختره ارزوشه من طلاق بگیرم

خب از خداش مهریت درست درمون یا اندازه پول پیش ببین بهت میده مهریه نفقه بچه ها

📌فروش جا سویچی ،اویز مبایل ، برای وارد شدن به کانال تلگرام بزنید رو لینک نگه دارید بعد باز کردنو بزنیدhttps://t.me/galleryamiran888

درسته شوهر مقصره اول اون زنرو پاره میکردم حساب شوهرش دستش بیاد .بعد بچهام بزرگ بودن سر کار میرفتم .م ...

اون زنه رو نمیشه چون پشتش گرمه و اینکه امکانش هست کلا شوهرم علنیش کنه

اون زنه رو نمیشه چون پشتش گرمه و اینکه امکانش هست کلا شوهرم علنیش کنه

پس دیگه باید بیخیال بشه .با دوتا بچها و بخاطرشون باهاش زندگی کنه و دعا کنه شوهر واون عفریته کارما پس بدن 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

خب از خداش مهریت درست درمون یا اندازه پول پیش ببین بهت میده مهریه نفقه بچه ها

بچه ها که نه مهریه هم فک نکنم چند بار قهر کردم رفتم خونه پدرم اصلا براش مهم نبود بهتر خوشگذرونی میکردن تو خونم 

بچه ها که نه مهریه هم فک نکنم چند بار قهر کردم رفتم خونه پدرم اصلا براش مهم نبود بهتر خوشگذرونی میکر ...

خیلی سخت دوست منم شوهرش عوضی بود متقابلاً اونم شد

📌فروش جا سویچی ،اویز مبایل ، برای وارد شدن به کانال تلگرام بزنید رو لینک نگه دارید بعد باز کردنو بزنیدhttps://t.me/galleryamiran888

پس دیگه باید بیخیال بشه .با دوتا بچها و بخاطرشون باهاش زندگی کنه و دعا کنه شوهر واون عفریته کارما پس ...

شوهرم از بس فکرش درگیره شبا تا صبح نمیتونه بخوابه ولی من کارمای چیرو پس میدم هر صبح با دلشوره و افسردگی زیاد که چطور روزمو شب کنم 

شوهرم از بس فکرش درگیره شبا تا صبح نمیتونه بخوابه ولی من کارمای چیرو پس میدم هر صبح با دلشوره و افسر ...

نکن با خودت ارزش نداره بخدا !!!!

به فکر خودتو بچها باش .فکر کن یه مرد غریبه هست که فقط مراقب خودتو بچهاس  به خدا واگذارشون کن .اینکار عاقبت نداره جواب بیشتر از این پس میدن 

2790
2778
2791
2779
2792