2789
شوهر من عاشق پیشه هستش تا از خواب بیدار میشه پیام و مسافرت و گشت گذار.....

الان فقط میسوزم هیچی موقعی که ازدواج کردیم نداشت الانم نداره ها ولی میتونه کارای که برای من نکرد برای اون میکنه

خیانت اصلا بخشش نداره اصلا 

تحت هرشرایطی اصلاح نمیشه باز سمتش میره 

خیلی از خانم‌ها بودن هیچ پشتوانه ای نداشتن اما طلاق گرفتن و از صفر صفر شروع کردند حتا بعد یه مدت به خارج از کشورم با بچه هاشون مهاجرت کردند پس این دلیل نمیشه بعد اگر بمونین پیششون به خودتون بی اخترامی کردین ما این جمله رو داریم که میگه در قیامت مادر بچه شیرخوارش را هم تنها می گذارد پس انسان فقط فقط یعنی خودش مگه چند بار میخواین عمر کنین که بهتون بی احترامی بشه و چطوری میخواین با انسانی باشین که براتون ارزش قائل نشده 

البته قضاوت نمی کنم شاید شما کم کاری هایی داشته باشین اما هیچ وقت هیچ وقت حتا اگر به همسرتون کمک نکنین راهش باز خیانت نیست … به کل میگم 

اینجا دوتا گزینه براتون قرار میدم هرکدوم خودتون صلاح دونستین انتخاب کنین …

1_ اینکه پیش همسرتون بمونین و قبول کنین خیانت رو دیگه بماند که همسرتون اصلاح بشه با نشه الله اعلم و بچه هاتون باهم بزرگ کنین و شاید به آینده ای برسن اما در عوض خود شما چی شاید به سمت افسردگی برین از بس فکر کنین شاید بچه هاتون سرو سامان بگیرن و برن اما سوال مهم اینه آیا خود شما در این سال ها زنده موندید یا زندگی کردین؟

۲_ خودتون برای خودتون تشکیل زندگی مستقل بدین بچه هام بستگی به خودتون داره که چطوری بهشون برسین و خودتون برای خودتون کار پیدا کنین هنر پیدا کنین خونه برای خودتون داشته باشین بچه هاتون بزرگ کنین و بعد آینده خوبی داشته باشین و عزت و احترام تونم کم نمیشه و شاید بعدها روزی ازدواج کنین باز. پیشنهاد میکنم در این زمینه مصاحبه های زیاد از زنانی که خیانت دیدن و بعدا زندگی موفقی داشتند را گوش کنین 

یک فاکتوری در نظر بگیرین: کسی که خیانت کرده بچه هاش براش مهم نبودند چون کسی که بچه اش براش مهم باشه خیانت نمی کنه چون خیانت تاوان داره!

هرکدوم از راه هارو انتخاب کردین موفقیت تون ارزومه اما اگر هرکدوم انتخاب کردین دیگه گوش تون از حرف های دیگران ببندین چون هیچ کس هیچ کس هیچ خیلی تاکید میکنم خیلیییییی موفقیت شمارو نمی خواد !

اما قبل انتخاب هردو دلیل ببینین کدوم ترجیح میدین ؟

زنده مانند؟

یا زندگی کردن؟

با عزت و احترام بودن ؟

یا اینکه انسان ساده ای بودن و کسی که از اعتماد سوء استفاده شده؟ 

خدانگهدار 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهشا کامنت من خوب بخون خواهش میکنم ازت واقعا ببین داری با خودت چیکار میکنی ؟؟؟

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

نکن با خودت ارزش نداره بخدا !!!!به فکر خودتو بچها باش .فکر کن یه مرد غریبه هست که فقط مراقب خودتو بچ ...

همه همینو میگن بهم بخدا نشخوار فکری دیونه کرده دست خودم نیست نمیتونمم بی محلی کنم چون کلا منو و بچه هارو میزاره کنار 

همه همینو میگن بهم بخدا نشخوار فکری دیونه کرده دست خودم نیست نمیتونمم بی محلی کنم چون کلا منو و بچه ...

میفهمتت منم زنم درکت میکنم .ولی خواهرم وقتی پشت نداری بخاطر بچها باید کوتاه بیای .همون کاریکه همه میگن بکن فکر کن یه کلفت مرد گرفتی واسه خودتو بچها داره کلفتی میکنه .فقط دلتو به خدا بسپار بگو  کارماشو بهت نشون بده 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

خیانت اصلا بخشش نداره اصلا تحت هرشرایطی اصلاح نمیشه باز سمتش میره خیلی از خانم‌ها بودن هیچ پشتوانه ا ...

من سه بار برای طلاق رفتم ولی من پدرم اوضاع خوبی ندارن و اینکه اصلا هم نمیزارن برم کار کنم و اینکه دوباره خودم میرفتم شوهرم اصلا یکبارم تلاش نکرد برای اومدنم چون از خداس بود خونه خالی باشه براش ولی خانواده شوهرم پشتم بودن واینکه گفتن اگر با اون خانوم بره حقش میکنن و از ارث محروم الانم قایمکی میره واسه همه قسم خورده که من با کسی نیستم ولی از خداشه من طلاق بگیرم بچه ها هم با من باشن تا راحت زندگی کنه

اون کثافتم همش استوری میزاره که ما عاشقیم و از این حرفا الان شوهرم کم نمیزاره اگر داشته باشه واسه ما ولی فکر اینکه داره واسه اونم محبت و ولخرجی میکنه داغونم میکنه

من سه بار برای طلاق رفتم ولی من پدرم اوضاع خوبی ندارن و اینکه اصلا هم نمیزارن برم کار کنم و اینکه دو ...

بهش بگو ۳۰۰ یا ۴۰۰ میلیون بهت بده یا یک پولی وامی نمی دونم مهریه ای چیزی بهت بده که. لاقل بتونی یک چهار دیواری باهاش راه بندازی بعدا کم کم میتونی حتی شغل های راحتم انتخاب کنی مثلا درست کردن لبنیات ترشی رب اینا و بفروش برسونین در کنار بچه هاتونم هستین و در آخر شما زندگی موفقی خواهین داشت مطمئناا

اگرم سخت تون برین یک شهر دیگه 

فردا روز افسرده شدین پدرتون جوابتون میده؟ 

فردا روز افتادین بیمارستان روانی پدرتون جوابتون میده ؟؟

میفهمتت منم زنم درکت میکنم .ولی خواهرم وقتی پشت نداری بخاطر بچها باید کوتاه بیای .همون کاریکه همه می ...

هر روز با خودم تکرار میکنم همش میگم پس کی تموم میشه کاش اصلا کاراش برام مهم نبود یه چند وقتی حالم خوب بودش دوباره همون علائم سردرد بدن درد فکر خیال دلشوره افسردگی فقط خودمو میکشونم هیچکاری هم واقعا نمیتونم بکنم چون تمام راها رو رفتم

ولی یه چیز رو خوب یاد گرفتم هیچ وقت خیانت رو رو نکنین هیچوقت چون بعد خیلی شدید تر وابسته هم میشن و اینکه اگر رو نکنین خیلی زود پشیمون و عذاب وجدان میگره ولی وقتی رو بشه خیلی سخت میشه خیلی

هر روز با خودم تکرار میکنم همش میگم پس کی تموم میشه کاش اصلا کاراش برام مهم نبود یه چند وقتی حالم خو ...

ممکنه شما حتی بعدها خودتونم به فکر خیانت بیفتین باور کنین که من دیدم چیزی وکه دارم میگم خیانت به هیچ عنوان بخشش نداره

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4