2821
2789
وا خب وظیفه پسر چیه این وسط الان باید خودشو ثابت میکرد شما اینطوری درمیرین از ازدواج

دو طرف باید خودشو ثابت کنن، همینکه اون پسر تا این لحظه کنار شما بود و غیرتیم شد خودشو ثابت کرده بنظرم، وظیفه هر دو طرف هست با شرایط هم کنار بیان اینکه ازم خواستگاری کرد یا نکرد بهانست البته ببخشیدا، در هر صورت فراموشش کنید، دیگه تموم شده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو طرف باید خودشو ثابت کنن، همینکه اون پسر تا این لحظه کنار شما بود و غیرتیم شد خودشو ثابت کرده بنظر ...

نمیخاممممم من میخامش  فکرخودکشی یم  حالا می بینه تنهام گزاشت چی میشه

نمیخاممممم من میخامش فکرخودکشی یم حالا می بینه تنهام گزاشت چی میشه

خدانکنه، حس میکنم سنتون کمه و حتی سن طرفتون هم همینطور، در کل اصلا با بلوغ فکری که هر دو طرفتون دارید مشخصه اماده ی رابطه نبودید جدایی بنفع هردوتون هست

نه کجا کمیم ٢٧ ٢۵

رفتار جفتتون بی تجربه و تین ایجری میاد برای همین گفتم، در هرصورت اماده ی رابطه نیستید، بهتره جدا بشید و فکرشم نکنید

خدانکنه، حس میکنم سنتون کمه و حتی سن طرفتون هم همینطور، در کل اصلا با بلوغ فکری که هر دو طرفتون داری ...

گاوه دیگ  برا پسر نباید از خودگذشتگی کرد  دوروز دگ تو سرم بزنم  اخساس رو ولش تورابطه خیانت دیدم  یکبار  

درست

تو کلا نظرت با رلم یکی بود  هرچی توگفتی اونم گفت دقیق همش  من شدم گناهگار   من سنم ازدواجه ن عشق بازی  ریسک نمیشه کرد  وگرن حاضرم همین الان جونمم بدم براش   همه  پول پرستن من خالی میخاستمش  پس اینایی ازدواج کردن راحت کی ین ای خداااا  دوسال کمه برا خاستگاری؟

تو کلا نظرت با رلم یکی بود هرچی توگفتی اونم گفت دقیق همش من شدم گناهگار من سنم ازدواجه ن عشق باز ...

بستگی به طرفتون داره، درضمن لازمه ی ازدواج، عشق هست، ولی شما دنبال ازدواج بدون عشق و ترجیحا سنتی هستید که شانس خطا زیاد تره، پسرای این دوره کمتر این ریسک رو میکنن، ای کاشکی شما با چنین نگرشی مینشستید تا سنتی ازدواج کنید بهتر بود، چون چه دوسال چه بیشتر پسرا سخت تر ریسک میکنن، هرچیه آمار طلاق 50 درصد هست، و درضمن وقتی کل این دوسال رو شما قدر نمیدونید و صحبت از شخص دیگه ای میکنید خب معلومه اشتباه کردید، در کل با نگرشتون پیشنهاد میکنم وارد رابطه نشید و به فکر ازدواج سنتی باشید، اگرم تونستید قید ما پسرارو کلا بزنید چون برای پسرا نباید از خودگذشتگی کرد و ازدواج و عشق هم از خودگذشتگی میخواد... در پایان هم این نظر من هست، و در حد تماما حرف و مشورت هست، هرچی صلاحه خودتون دوست دارید انجام بدید

درست

سرتودرد اوردم تاپیکات خوندم میگی برنگشتم ب رابطم فکرکردم ک دختره نمیخاد  وابسته میکنین بعدش میگین فراموش کردن میدونی چ زجری باید بکشیم   حس امنیت بدین هیچ دختری ترکتون نمیکنه   البته همه ن بعضیام تنوع طلبن  اونارو باید بندازی دور

سرتودرد اوردم تاپیکات خوندم میگی برنگشتم ب رابطم فکرکردم ک دختره نمیخاد وابسته میکنین بعدش میگین فر ...

بیخیال شما ببخشید سرتو درد اوردم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز