2777
2789

اگه رابطه ی درستی بود به کات کشیده نمیشد چه اهمیتی داره واکنش نشون نده عزیزم بیشتر پیگیر میشه 

ولی این امید برگشت و از دلت بیرون بیار

واقعا نابود میکنه آدمو

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه رابطه ی درستی بود به کات کشیده نمیشد چه اهمیتی داره واکنش نشون نده عزیزم بیشتر پیگیر میشه ولی ای ...

هعی همش ناامیدمیشم  چرا نخاست منو   بلاکم چ واکنشی نشون بدم

هعی همش ناامیدمیشم چرا نخاست منو بلاکم چ واکنشی نشون بدم

واکنش نشون نده اصلا

بیشتر پیگیر میشه به غرورش بر میخوره و به بودنش شک میکنه

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
چرا اینکارومیکنن پسرا دویونه شدمممم هربار میام جدی کات کنم نمیشه دلم خوشه استوری می بینه منم میزار ...

انتظارات براورده نشده، سرمایه گذاری عاطفی، احساسات ناتمام، همه ی اینا دلایلیه که چه پسر چه دختر اینکارو میکنه، خیلی وقت ها چیز های کوچیک باعث میشن آدما بهم نرسن ولی دلیل نمیشه طرف دوستتون نداشته باشه، پسرا برعکس دخترا سخت فراموش میکنن شاید ظاهرشون نگه و حتی کاری نکنن ولی معمولا حتی شده سالیان سال توی ذهنمون یک دختر میمونه، ولی شما خانم ها از لحاظ روانشناسی سریعتر فراموش میکنید و حتی بهش فکرم نمیکنید، اگه قصدتون جدیه بلاکش کنید هم خودتون راحت بشید هم طرف

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

واکنش نشون نده اصلابیشتر پیگیر میشه به غرورش بر میخوره و به بودنش شک میکنه

اره من کلا بی خیالم بهش  ولی بلاکم از همه جا  فقط نگامیکنه زودد  اگ میخاست حرکتی بزنم بلاک نمیکرد نمیدونم 

انتظارات براورده نشده، سرمایه گذاری عاطفی، احساسات ناتمام، همه ی اینا دلایلیه که چه پسر چه دختر اینک ...

ته دلم میخامش  دوساله بودم  نتونستم برم  الانم محبورم کردبرم  من خاستم ازدواج بود نمیتونستم بلاتکلیف   دوس داشتن تو ازدواج می بینم فقط 

اره من کلا بی خیالم بهش ولی بلاکم از همه جا فقط نگامیکنه زودد اگ میخاست حرکتی بزنم بلاک نمیکرد نم ...

خب بلاکش کنید مزاحمتون نشه وقتی ناراحتتون میکنه

ته دلم میخامش دوساله بودم نتونستم برم الانم محبورم کردبرم من خاستم ازدواج بود نمیتونستم بلاتکلیف ...

خب اگه میخوایدش حرکت بزنید تا دیر نشده و اگه نمیخوایدش بلاکش کنید

انتظارات براورده نشده، سرمایه گذاری عاطفی، احساسات ناتمام، همه ی اینا دلایلیه که چه پسر چه دختر اینک ...

فقط گفتم خاستگار دارم   شلوغش کرد بعدشم گریه کردخیلی ورفت همین   بعدش میاد ذهنمو بهم میریزه 

فقط گفتم خاستگار دارم شلوغش کرد بعدشم گریه کردخیلی ورفت همین بعدش میاد ذهنمو بهم میریزه

خب اگه دوسش داشتید چرا بهش گفتید خواستگار داره؟؟ حق با اون بود، هر پسری بود ناراحت میشد، خواستگار داشتن شما به معنی اینه شما نمیخوایدش و کسی دیگه ای توی ذهن شماست