2777
2789
نه اینطور نیست ببینید شما آدمی هستید عقاید سنتی دارید تقریبا، من عقایدم مدرن هست و بحث راجب این موار ...

دشمنتون شرمنده  کدوم سنتی   دوسال دوست بودم  فکرکنم ادم دوس داشتنی نیستم درسته  حوصله سربرم  همش این حس دارم وقتی ترک میشم

میگم دونفر این مدت باهم باهاش بازم اون حس وابستگی و دوس داشتن میتونه عمیق برا پسر ایجاد بشه؟

بستگی داره چقدر بهش محبت نشون بدید و چقدر اون حساب باز کنه، یک هفته هم باشه اگه دو طرف حس خوب و عشق بهم داشته باشن، بله میشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دشمنتون شرمنده کدوم سنتی دوسال دوست بودم فکرکنم ادم دوس داشتنی نیستم درسته حوصله سربرم همش این ...

باشه ببخشید من بهتون درخواست دادم اگه تمایل داشتید قبول کنید هرسوال و حرفی داشتید درخدمتتونم

بستگی داره چقدر بهش محبت نشون بدید و چقدر اون حساب باز کنه، یک هفته هم باشه اگه دو طرف حس خوب و عشق ...

خیلی باهم خوب بودیم واقعا ولی چون همسن من بود۲۴اینا بود بعد چن ماه گفتم تکلیفمون چیه اونم گفت من هنوز نمیدونم دارم چیکار میکنم سربازیم نرفته دانشجوهست گفت ممکنه درآینده اصلا نظراتمون تغییر کنه ولی باهم خیلی خوب بودیم همه میدونستن بعد منم تموم کردم گفتم من سنم جوری نیست بخوام تو یه رابطه بلاتکلیف بمونم چون حداقل باید۵سال منتظرش میموندم بعدشم راهش از شهرما دور بود

تموم کردم باهاش خلاصه 

ولی بنظرت اگه ما واقعا منو دوس داشت نباید یه تلاشی میکرد؟

خیلی باهم خوب بودیم واقعا ولی چون همسن من بود۲۴اینا بود بعد چن ماه گفتم تکلیفمون چیه اونم گفت من هنو ...

مثلا چجور تلاشی؟؟ شما بخاطر سنتون خواهان پایان رابطه بودید، خب کاری نمیتونست بکنه

من گفتم اگه تصمیمی نداشته باشی خب باید میگفت من تلاشمو میکنم حداقل نه اینکه یسره تموم کنه

من نظر درستی حقیقتا نمیتونم بدم، مسئله اتون خیلی سربسته هست که نظر کلی بتونم بدم، ولی ظاهرا طرف بلاتکلیف بود، اونم قطعی مشخص نکرد و حق داشتید

اره من کلا بی خیالم بهش ولی بلاکم از همه جا فقط نگامیکنه زودد اگ میخاست حرکتی بزنم بلاک نمیکرد نم ...

آره عزیزم اهمیت نده 

بیشتر پیگیر میشه ثلش کن رو‌ هدفت تمرکز کن رو‌ خوشحالیت تمرکز کن

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻