2821
2789
بستگی به طرفتون داره، درضمن لازمه ی ازدواج، عشق هست، ولی شما دنبال ازدواج بدون عشق و ترجیحا سنتی هست ...

عجب  خب فقط طرف خودتون میگیرین  هیچی راحت بدست نمیاد پسرم باید تلاش کنه  نمیخاستم بزور منو بگیره منم دوسال موندم ب پاش   سنتی یعنی  در حد یکی دوماه   ن دوسال بدون عشق نبود عاشقش بودم   پسرا راحت طلبن 

عجب خب فقط طرف خودتون میگیرین هیچی راحت بدست نمیاد پسرم باید تلاش کنه نمیخاستم بزور منو بگیره منم ...

اوکی، نظر شما محترم، امیدوارم در هرصورت به عشق واقعیتون برسید ببخشید وقتتونو گرفتم، موفق باشید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوکی، نظر شما محترم، امیدوارم در هرصورت به عشق واقعیتون برسید ببخشید وقتتونو گرفتم، موفق باشید

مرسی وقت گزاشتی  باید برم ی دعوای حسابی باخودش بکنم خخخ   

درخواس دادم فکرکنم تاصب باید دعواکنیم خخخخ

شرمنده حوصله ندارم ببخشید قبول نکردم، عقاید من و شما خیلی فرق داره بهتره بیخیال بحث بشیم

همتون مثل همین هه

نه اینطور نیست ببینید شما آدمی هستید عقاید سنتی دارید تقریبا، من عقایدم مدرن هست و بحث راجب این موارد فقط دعوا بین من و شما میشه، بازم من شرمندم مطمئین باشید به موقعش کیس مورد نظرتون وارد زندگیتون میشه

خخخخ ادم حوصله سربری یم؟؟نکنه براهمین رفت

نه اینطور نیست، شما شاید ادم مورد نظرتون نبوده، وقتی ادم مورد نظرتون پیدا بشه متوجه میشید حوصله سر بر که هیچ خیلیم نقش مهمی دارید

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز