2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه دوسش داشتید چرا بهش گفتید خواستگار داره؟؟ حق با اون بود، هر پسری بود ناراحت میشد، خواستگار دا ...

ن گفتم بیا مامان بابام راضی کن نیومد  الکیه   فقط گفت ردش کن منم گفتم بی وجودی بی عرضه ای تو   با ی نفرین  کاش نمیکردم  امشب هردوتا پاش شکسته توتصادف 

نگران نباشید به موقعش کمرنگ و کمرنگ تر میشه

خدت رلت بگ خاستگار دارم نگاش میکنی فقط منو انداختع ب جون خونوادم تنها میگ ردش کن  گفتم تاخودت نیایی نه تمام   بهش گفتم خودتو میخام 

ن گفتم بیا مامان بابام راضی کن نیومد الکیه فقط گفت ردش کن منم گفتم بی وجودی بی عرضه ای تو با ی ...

عشق ربطی به ازدواج نداره، درسته عشق باید به ازدواج کشیده بشه ولی عشقی واقعیه توی همه ی لحاظ ها کنار هم باشید، در کل ازدواج کردن شما دست خودتونه شما اگه عاشقش بودید خودتون خواستگار رو رد میکردید، پسر ها نسبت به خواستگار و پسر دیگه حساس هستن و مشخص هست عشق اون پسر واقعی بوده و دلیل جداییشم همینطور، چیزی که از شما میبینم برخلاف این موضوع هست سعی کنید فراموشش بکنید البته با همین فرمون هم جلو برید خودکار این عشق سردتر میشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خدت رلت بگ خاستگار دارم نگاش میکنی فقط منو انداختع ب جون خونوادم تنها میگ ردش کن گفتم تاخودت نیایی ...

من اولین رابطم همینجوری تموم شد جهت اطلاع شما، چون این اشتباه بزرگ رو اکثر شما خانم ها میکنید، پسری که دوستت داشته باشه نسبت به حتی پسرخالتم حساسه وای به حال خواستگار، شما اگه دوسش داشتید خودتون ردش میکردید نظر نهایی رو شما باید بدید

عشق ربطی به ازدواج نداره، درسته عشق باید به ازدواج کشیده بشه ولی عشقی واقعیه توی همه ی لحاظ ها کنار ...

وای همین حرف تورو اخرین بار گفت  گفت همینجوری ادامه بده خراب میشه همه چی خخخخ  بدرک اخه  پسر باید بیاد خاستگاری   این فقط گریه میکرد    چکارکنم  گفنم فقط خودت   اگ ریگی ب کفشش نی  میومد  جلو   چطور مطمعن باشم ولم نمیکنه اینو بگو 

عشق ربطی به ازدواج نداره، درسته عشق باید به ازدواج کشیده بشه ولی عشقی واقعیه توی همه ی لحاظ ها کنار ...

وای همین حرف تورو اخرین بار گفت  گفت همینجوری ادامه بده خراب میشه همه چی خخخخ  بدرک اخه  پسر باید بیاد خاستگاری   این فقط گریه میکرد    چکارکنم  گفنم فقط خودت   اگ ریگی ب کفشش نی  میومد  جلو   چطور مطمعن باشم ولم نمیکنه اینو بگو 

وای همین حرف تورو اخرین بار گفت گفت همینجوری ادامه بده خراب میشه همه چی خخخخ بدرک اخه پسر باید بی ...

عشق اگر عشق باشه چه ازدواج چه بدون ازدواج کنار هم بازم هستید، توی شرایطی که آمار طلاق 50 درصده طبیعیه که اون پسر جلو نیاد همینم که وارد رابطه شده خیلیه، شخصی که کسیو دوست داره با شرایط طرفش کنار میاد، و شما کنار نیومدید پس صد البته این احساس گذرا بوده، بهترین کار اینه بلاکش کنید یا همینجوری بیخیال باشید، اون پسر هم تجربه براش میشه سخت تر عاشق بشه و دل ببنده

من اولین رابطم همینجوری تموم شد جهت اطلاع شما، چون این اشتباه بزرگ رو اکثر شما خانم ها میکنید، پسری ...

وا  خب وظیفه پسر چیه این وسط   الان باید خودشو ثابت میکرد  شما اینطوری درمیرین از ازدواج