2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اقاهستم توذهنم ازدواج واولین کسی که خوشم میاد ازاول میگم دنبال رابطه و دوستی نیستم هدفم ازدواج وسروسامان گرفتن واشنایی برای رابطه سالم 

ولی کسی که دنبال چیزای دیگه هستش طرفو حتی میپیچونه و رابطه هارو طولانی یا زودی قطع میکنه فقط به خاطرنیاز وبازی بااحسان دیگران نزدیک میشه

منم جوری نشون ندادم که بفهمه عاشقشممثل خودش دارم باهاش برخورد میکنم هیچ بازی نیست که توش برد و باخت ...

بچش چند سالشه؟

دختره یا پسر؟

علت جداییشون چی بوده؟

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

منم جوری نشون ندادم که بفهمه عاشقشممثل خودش دارم باهاش برخورد میکنم هیچ بازی نیست که توش برد و باخت ...

ساده ای دیگه ساده

فکر کردی نمیدونه؟ متوجه میشه خودش، همینکه با اینکه بهت گفته ازدواج نکنیم ولی بمون، تو موندی، یعنی عاشقش شدی

اونم همینو میخواسته که بهش رسیده

بچه اش پیش همسر سابقشه، بهانه الکی اورده، شما اصلا با همسر سابقش صحبت کردید؟ چرا جدا شدن؟

تو این ادمو فقط یک ماه رابطه عاطفی میشناسی و عاشقش شدی، مطمئنا اینقدر قهار و بلده که میدونه ادما سریع عاشقش میشن و بازیشون میده

نشون به اون نشون که حاضر نشده رابطه تون رو یکجوری رسمی کنه. حتی با خانواده ت اشنا بشه یا تو رو به خانواده اش( والدینش) معرفی کنه

وقت انسان که الکی نیست، انسان که اسباب بازی نیست همینجوری یه مدت با هم خوش بگذرونیم بعد هم کات، حیوون خونگی ادم حتی یه ماهی اکواریومی که میمیره ، روی انسان تاثیر میذاره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

که به نظر من هست😄🤭 رفته با دخترخانمی که ساده است و از خودش پایینتر میگرده

من ازش پایینتر نیستم

اصلا سطح و جایگاه آدمهارو چه کسی تعیین میکنه؟

ایشون یه آقای خیلی محترمیه

من کاری به احساسات ندارم اصلا

براش فرقی نمیکنه من همکار یا به دانش آموز پشت خط باشه در نهایت احترام صحبت می‌کنه و همیشه تو تمام جلسات میگه باید تو هر شرایطی با خانومها احترام گذاشت

هردوی ما داریم تو یه ارگان کار میکنیم ایشون با سابقه‌ای بیشتر قطعا سمت بالاتری داره ولی دلیل بر این نیست که از من بالاتر باشن

من خودم اقاهستم توذهنم ازدواج واولین کسی که خوشم میاد ازاول میگم دنبال رابطه و دوستی نیستم هدفم ازدو ...

ببخشید به نظرتون پسری که از بچگی می‌شناسیش ولی تا حالا هیچ رفتار خاصی نداشته که فکر کنی بهت علاقه منده

الان یهویی ادعای عاشقی کرده و خانوادشو فرستاده حرف بزنن که بیاد خاستگاری واقعا عاشقه؟

پس چرا من فکر میکردم کاملا بی تفاوته؟

مامانش میگه الان یک هفته است که همش اصرار داشته که بیان صحبت کنن با خانواده من

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

من ازش پایینتر نیستماصلا سطح و جایگاه آدمهارو چه کسی تعیین میکنه؟ایشون یه آقای خیلی محترمیهمن کاری ب ...

خب معلومه که جلوی همه اینو میگه

توقع داری جلوی همکاراش چهره ی حقیقی اش رو نشون بده؟

😄😄 از شما بعید بود

من زیاد دیدم اقایونی که داخل محیط کار، فرشته هستن، ولی واقعیت نه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مطمنی واقعاا از ته قلبش دوستت داره؟خواهرانه میگم تا حالا در مورد مسائل جنسی باهات صحبت کرده رابطه بخ ...

در مورد مسائل جنسی نه هنوز حرف به اونجا نکشیده

اما در مورد دوست داشتنش

مهمه که دوستداشتن رو تو چی ببینی

من این رو می‌دونم که مردها بازیگرهای خیلی خوبین ولی من به شخصه چنین حسی نگرفتم که بخاد دروغ بگه

حالا فعلا داریم معاشرت میکنیم که آشناتر شیم

ببخشید به نظرتون پسری که از بچگی می‌شناسیش ولی تا حالا هیچ رفتار خاصی نداشته که فکر کنی بهت علاقه من ...

این جور ادمها خانواده اش بیشترخواستار این پیوند هستن و توخونشون ازبس ازشماتعریف کردن پسره هم توذهنش رفته و فقط علاقه کوچیکی هستش اصلا عاشق نیست

اسی عزیزم خواهر گلم 

الان من بهت حق میدم که عاشق دلباخته این آقا شده باشی 

ولی خیلی حواستو جمع کن 

بعضی از این مردا خیلی باهوشن خیییییلی بلدن

من خودم دردشو کشیدم 

قلبم تیر کشید از یادآوردیش خدایا💔💔💔

کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲

اسی یه حرفی میزنم تا تهش برو .

اون مرد همه چی تمام اصلا ب جای یه خونه ده تا داره و ماشین همین طور ولی همش مال خودشه و ربطی به تو نداره پس ذوق اینا رو نکن . و زمانی که گفته قصد ازدواج ندارم نتیجه میشه که شما یه گزینه براش هستی داره وقتش رو پر می‌کنه و وقت میگذرونه 

دو روز دیگه هم با یه حرفی خداحافظی می‌کنه و تو میمونی و یه وابستگی شدید و حال بد 

به خودت بیا و ارزش خودت رو حفظ کن . شما یه خانوم جوونی اون مرد باید بال بال بزنه برات ولی میگه ازدواج نمی‌خوام 

پس یا دوست نداره یا تورو همسطح خودش نمی‌بینه 

ساده ای دیگه سادهفکر کردی نمیدونه؟ متوجه میشه خودش، همینکه با اینکه بهت گفته ازدواج نکنیم ولی بمون، ...

کاش یکی بود این حرفا رو میزد تو سرم میکوبوندا☹️💔

کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲