2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 63 پست
خب منم واسه همین دارم جر میدم خودموخودشم خیلی خوش تیپه به خودش میرسه به سرو وضعشهمیشه هدیه‌های گرون ...

بزلر خیلی عاشقت بشه ان شالله باهم‌ازدواج میکنید

چندسالته خودش چند 

خیلی بخودت برس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نه سنجیدمش هرچیزی که من از یک مرد میخام رو داره♥️

اها 

بالاخره اول بایدبشناسی بعد عاشق شی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

شمام بچه دارید

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

اها بالاخره اول بایدبشناسی بعد عاشق شی

چیزایی که تو زندگی قبلیم از همسرم ندیدم رو این بلده

همسرم سابقم می‌گفت

زن باید تو خونه کار کنه فقط کار

محبت هفته‌ای یکی دو شب تو تخت قبل خواب 4 تا بوس و بغل

فقط خودش برای خودش مهم بود 

احساسات من نادیده گرفته می‌شد خودم شاغلم می‌گفت زن شاغل گرفتم که بهش پول ندم

12 سال ازم بزرگترها40 سالشهمن 28 ولی اصلا بهش نمیخوره که 40 باشه😍😋

ناراحت نشی این حرفو میزنم

اما داره باهات بازی میکنه

براش مثل بازی از پیش برده هستی

چون میدونه عاشقش شدی

ازت نهایت سواستفاده رو میبره و بعدشم خدانگهدار

اون جایگاه اجتماعی بالاتری از تو داره برای همین کسی که ممکنه بخاطر این رابطه عاطفی، محیط کارش رو عوض کنه یا شغلش رو از دست بده، تو هستی

پس عاقلانه نیست موندن باهاش

تو جذب ظاهر و پولش شدی و اون هم چون تو ( با عرض معذرت که این حرف رو میزنم) یه خانم جوان مطلقه هستی یعنی دیگه اون اقا نگران خانواده شما نیست و راحتتر میتونه کارش رو ببره جلو

به هر صورت شناخت شما از اون اقا خیلی خیلی سطحیه 

و این خیلی خطرناکه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فقط مواظب باش خودشیفته نباشه

که به نظر من هست

😄🤭 رفته با دخترخانمی که ساده است و از خودش پایینتر میگرده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ناراحت نشی این حرفو میزنماما داره باهات بازی میکنهبراش مثل بازی از پیش برده هستیچون میدونه عاشقش شدی ...

منم جوری نشون ندادم که بفهمه عاشقشم

مثل خودش دارم باهاش برخورد میکنم 

هیچ بازی نیست که توش برد و باخت داشته باشه

تهشم اینه که یه مدت کنار هم بهمون خوش گذشته 

علت اینکه به ازدواج فکر نمیکنه هم بچه‌اشه