2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 63 پست
کاش یکی بود این حرفا رو میزد تو سرم میکوبوندا☹️💔

متاسفم...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ساده ای دیگه سادهفکر کردی نمیدونه؟ متوجه میشه خودش، همینکه با اینکه بهت گفته ازدواج نکنیم ولی بمون، ...

بچه‌اش هرروز بعد از ساعت کاری تا 8 شب پیش اونه 

همسر سابقش مدیر یکی از مدرسه‌های شهرمونه که قبل از اینکه من و این آقا وارد هر رابطه‌ای بشیم مبشناسمشون 

و در جریان هر چیزی از طرف ایشون هستم.

و اینکه بچه‌اش من رو دیده

باهم شهربازی رفتیم

و نمیدونم من از اول رابطه اصلا به ازدواج فکر نمی‌کردم یعنی روزی که قرار شد بهم پیشنهاد بده هم گفت به ازدواج مجدد فکر نمیکنی

گفتم ابدا 

و حتی وقتی می‌خواستیم وارد رابطه بشیم یکماه بعد طلاقم بود

بهم گفت یکم بزار بگذره

چند ماهی بگذره الان شرایط درستی نیست برای تصمیم گیری شاید فقط میخوای خلا رو پر کنی منم توکل بر خدا اینکه میگم عاشقش شدم نه واقعا ولی 

دلم میخاد باهاش ازدواج کنم یعنی اگه قرار بر این باشه که من به روزی ازد کنم دوباره

میخام دوماد ایشون باشه

البته شاید اسی از حرفم ناراحت بشه رک گفتم ولی خب همه ی اینا عین واقعیت هس خواستم دو روز دیگه نیاد تا ...

نه بایذ گفته شه 

اسی ناراحت نشو‌

ما خیر و خوبیتو میخوایم 

کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲

اسی یه حرفی میزنم تا تهش برو .اون مرد همه چی تمام اصلا ب جای یه خونه ده تا داره و ماشین همین طور ولی ...

این حرفا خیلی به دلم نشست

ازین به بعد فاصله میگیرم ببینم اون چقدر میاد سمتم

این حرفا خیلی به دلم نشستازین به بعد فاصله میگیرم ببینم اون چقدر میاد سمتم

آره عزیزم همیشه برای خودت ارزش قائل باش 

نزار به عنوان یه گزینه برای خوش گذرونی ازت سو استفاده کنن 

هرچقدر بگی بیخیال داریم خوش می‌گذرونیم ولی آخرش قطعا ناامیدی و حس بی ارزش بودنه

اسی مطمئن شو دلیل جداییش چی بوده

والا همسر سابقش همیشه تعریفشو میکرد

می‌گفت فلانی همیشه اینجوری میکرد فلان بود

اینم بد خانومشو نمیگه من از یکی از همکاران شنیدم که می‌گفت سر مسائل جنسی جدا شدن

یکبارم خودش گفت من دلم میخاست 7 تا بچه داشته باشم ولی همسر سابقم انجام پروسه براش سخت میشد

ولی خودش می‌گفت همسرم خیلی هرجای افراطی میکرد

درسته که پول برای خرج کرده ولی اون هرجای بی رویه و الکی زیاد داشت

این حرفا خیلی به دلم نشستازین به بعد فاصله میگیرم ببینم اون چقدر میاد سمتم

میگه مردا میتونن زل بزنن تو چشم طرف مقابل بگن عاشقتم در صورتی که هیچ حسی بهش نداشته باشن.

یعنی اینقدر خطرناکن و بی رحم 

اینکه دیگه جای خود داره چند بار گفته قصدم جدی و ازدواج نیست 

آره عزیزم همیشه برای خودت ارزش قائل باش نزار به عنوان یه گزینه برای خوش گذرونی ازت سو استفاده کنن هر ...

اوایل بعد طلاقم که نشستیم راجب زندگیم حرف میزدم باهاش که چقدر بهم سخت گذشت و چقدر دوست داشته نشدم و اذیت شدم توسط همسر سابقم

بهم گفت سعی کن تو انتخاب آدمای اطرافت دقت کن

تو انتخاب کیس عاطفیت دقت کن

اگه قرار باشه دوباره قلبت بشکنه هیچوقت دوباره خنده رو این لبات نمیشینه یبار شکستی و تونستی سر پا سی و میگی کمرم خم شد 

حالا فک کن دوباره اگه قرار باشه بشکنی زانوهات دیگه بلند نمیشن

اوایل بعد طلاقم که نشستیم راجب زندگیم حرف میزدم باهاش که چقدر بهم سخت گذشت و چقدر دوست داشته نشدم و ...

آره مطمئن باش اگه این بارم ضربه ببینی دیگه چیزی ازت نمیمونه