2777
2789
عنوان

لاغری😦😦

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی وزن الان تو آرزوی ۱۲ ساله ی منه😣

مگه الان چند کیلویی؟؟

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊
کاش میشد جابه جا شیم😀😀

آره 😀😀😀😀

فک کن الان ۷۱_۷۲ کیلو بودی😓

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
مگه الان چند کیلویی؟؟

بارژیم و کلی ورزش رسیده بودم۶۷

زدوعیدرفتیم سفر همش برگشت ۷۱ 😖

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
بارژیم و کلی ورزش رسیده بودم۶۷ زدوعیدرفتیم سفر همش برگشت ۷۱ 😖

منم خیییلی دلم میخواد لاغر شم

62 کیلوم😣

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊
منم خیییلی دلم میخواد لاغر شم 62 کیلوم😣

۶۲ اگه قدت بالای ۱۶۵ باشه خوبه که

۶۲ اگه قدت بالای ۱۶۵ باشه خوبه که

نه بابا

قدم 158😖

والا چقدم زود چاق میشی😮 من تلاشم واسه چاقی فوووقش ٢٠ یا ٣٠ گرمه اه😕😕

۲۰ گرم😐

من هرروز ۵۰۰ گرم براحتی میتونم اضافه کنم ولی تاااا یادم میاد تو رژیم بودم هرروز ۲ ساعت پیاده روی دارم.خلاصه هرقاشقی که میخورم میشمارم که دیگه وحشتناک نباشم.ولی اگه یکی دوروز مراعات نکنم و به قولی تا دلم بخواد بخورم باید یه ماه تلاش کنم که کالری اون دوروز و بسوزونم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز