2777
2789
عنوان

لاغری😦😦

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 31 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میدونی وزن الان تو آرزوی ۱۲ ساله ی منه😣

مگه الان چند کیلویی؟؟

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊
کاش میشد جابه جا شیم😀😀

آره 😀😀😀😀

فک کن الان ۷۱_۷۲ کیلو بودی😓

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
مگه الان چند کیلویی؟؟

بارژیم و کلی ورزش رسیده بودم۶۷

زدوعیدرفتیم سفر همش برگشت ۷۱ 😖

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
بارژیم و کلی ورزش رسیده بودم۶۷ زدوعیدرفتیم سفر همش برگشت ۷۱ 😖

منم خیییلی دلم میخواد لاغر شم

62 کیلوم😣

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊
منم خیییلی دلم میخواد لاغر شم 62 کیلوم😣

۶۲ اگه قدت بالای ۱۶۵ باشه خوبه که

۶۲ اگه قدت بالای ۱۶۵ باشه خوبه که

نه بابا

قدم 158😖

والا چقدم زود چاق میشی😮 من تلاشم واسه چاقی فوووقش ٢٠ یا ٣٠ گرمه اه😕😕

۲۰ گرم😐

من هرروز ۵۰۰ گرم براحتی میتونم اضافه کنم ولی تاااا یادم میاد تو رژیم بودم هرروز ۲ ساعت پیاده روی دارم.خلاصه هرقاشقی که میخورم میشمارم که دیگه وحشتناک نباشم.ولی اگه یکی دوروز مراعات نکنم و به قولی تا دلم بخواد بخورم باید یه ماه تلاش کنم که کالری اون دوروز و بسوزونم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز