2777
2789
عنوان

کسایی که با بچه کوچیک طلاق گرفتید

219 بازدید | 28 پست

میشه بگید بچه رو چیکار کردین؟ حضانتشو گرفتین؟ چطور بزرگش کردید

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق نگیر تا جای که برات امکان داره یا می تونی شرایط عوض کنی

دوساله دارم تلاش میکنم دیگ نمیکشم  انگار دارم با یه افسرده مریض زندگی میکنم که با گوشیش ازدواج کرده ن من انگار من حیوون خونگیشم فقط قفلم به این بچه حیرونم جوونیم داره از دست میره

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

شما بچت شش ماهشه میخوای طلاق بگیری قبلش برو رولنپزشک حتما ،افسردگی زایمانت روت تاثیر گذاشته قطعا

رفتم روانشناس گفت افسردگی بعد زایمان نیست بخاطر رفتارایی که باهات میشه افسردگی گرفتی و پیشنهاد جدا شدن بهم داده اتفاقا 

مادر واقعی هیچ وقت بچشو ول نمیکنه تا زیر دست نامادری بچش بزرگ بشه

دارم میگم خودم بچمو میبرم

دخترخاله م گرفت بچه ها رو خودش بزرگ می‌کنه اما شاغله از طرف خونواده ش هم برا خرید خونه و وسایل خونه ...

منم حمایت میشم از طرف خانواده ولی این مرتیکه طلاقم نمیده نمیزاره برم میگ تا عمر داری باید همینجوری زندگی کنی