sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 عنوان کسایی که با بچه کوچیک طلاق گرفتید 219 بازدید | 28 پست میشه بگید بچه رو چیکار کردین؟ حضانتشو گرفتین؟ چطور بزرگش کردید (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴) 1404/06/20 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ggggggooooommmmsh عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2333 طلاق نگیر تا جای که برات امکان داره یا می تونی شرایط عوض کنی
sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 میخوای متارکه کنی اره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 8695 شما بچت شش ماهشه میخوای طلاق بگیری قبلش برو رولنپزشک حتما ،افسردگی زایمانت روت تاثیر گذاشته قطعا
bibak44 عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 859 مادر واقعی هیچ وقت بچشو ول نمیکنه تا زیر دست نامادری بچش بزرگ بشه
sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 طلاق نگیر تا جای که برات امکان داره یا می تونی شرایط عوض کنی دوساله دارم تلاش میکنم دیگ نمیکشم انگار دارم با یه افسرده مریض زندگی میکنم که با گوشیش ازدواج کرده ن من انگار من حیوون خونگیشم فقط قفلم به این بچه حیرونم جوونیم داره از دست میره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 قابل تحمل نیست؟ نه اصلا (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
مونانظری عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 24338 دخترخاله م گرفت بچه ها رو خودش بزرگ میکنه اما شاغله از طرف خونواده ش هم برا خرید خونه و وسایل خونه حمایت شد
sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 شما بچت شش ماهشه میخوای طلاق بگیری قبلش برو رولنپزشک حتما ،افسردگی زایمانت روت تاثیر گذاشته قطعا رفتم روانشناس گفت افسردگی بعد زایمان نیست بخاطر رفتارایی که باهات میشه افسردگی گرفتی و پیشنهاد جدا شدن بهم داده اتفاقا (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 مادر واقعی هیچ وقت بچشو ول نمیکنه تا زیر دست نامادری بچش بزرگ بشه دارم میگم خودم بچمو میبرم (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8975 دخترخاله م گرفت بچه ها رو خودش بزرگ میکنه اما شاغله از طرف خونواده ش هم برا خرید خونه و وسایل خونه ... منم حمایت میشم از طرف خانواده ولی این مرتیکه طلاقم نمیده نمیزاره برم میگ تا عمر داری باید همینجوری زندگی کنی (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)