2777
2789
عنوان

کسایی که با بچه کوچیک طلاق گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حمایت میشم از طرف خانواده ولی این مرتیکه طلاقم نمیده نمیزاره برم میگ تا عمر داری باید همینجوری ز ...

اون خیلی مدارا کرد .ولی شوهرش پشت هم بهش خیانت میکرد. میومد خونه می‌رفت تو اتاق با دوست دختراش چت میکرد اینم تلگرام ش رو هک کرده بود میخوند و حرص میخورد. کلا دیگه به زد و خورد کشیده شد .

دارم میگم خودم بچمو میبرم

عزیزن قبل از این درخواست طلاق بدی نگاه کن ببین خانوادت حمایتت میکنن با بچه پشوانت هستن یا بعد طلاق بگیری چه جوری میخوای زندگی با بچه در تمدتون از کجاست باید سر کار بری تا بتونی خرج خودت و بچه رو در بیاری

دوساله دارم تلاش میکنم دیگ نمیکشم انگار دارم با یه افسرده مریض زندگی میکنم که با گوشیش ازدواج کرده ...

با عرض معذرت شما که دو ساله مشکل داری چرا بچه دار شدی اونم بی پدر بزرگ شه 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اون خیلی مدارا کرد .ولی شوهرش پشت هم بهش خیانت میکرد. میومد خونه می‌رفت تو اتاق با دوست دختراش چت می ...

این آقا خسیسه . منو کاااامل تو خونه حبس کرده حتی اجازه ندارم پرده ی پنجره رو کنار بزنم . تا ساعت ۵ غروب میخوابه بیدار میشه همون سر جاش با اخم و تخم فقط و فقط اینستا هفته ای یروز میره سرکار بقیش رو خونس . میگم مرغ بگیر میگ من چون دوس ندارم لازم نیست بخرم . به شدت بچه ننه . من بگم منو تا یر کوچه ببر میخواد خودشو جر بده ولی همش پیش مامان باباشه . به خانوادم بی احترامی میکنه . بددهنه . هر غذایی ک درست کنم میگ من از این بدم میاد و نمیخوره . حتی مسافرتم میریم میگیره میخوابه . هیچ مهر و محبتی نه ب من داره به بچه کاملا از زندگی ناامیدم منو هم افسرده کرده چند روزه به فکر خودکشیم 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

عزیزن قبل از این درخواست طلاق بدی نگاه کن ببین خانوادت حمایتت میکنن با بچه پشوانت هستن یا بعد طلاق ب ...

دفعه قبلی که رفتم در خواست طلاق دادم کار خوب پیدا کردم مامانمم گفت قبول میکنم بچتو نگه میدارم ولی باز اومد ذنبالم خواهش و تمنا که برگرد عوض میشم ولی بی فایده بود

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

با عرض معذرت شما که دو ساله مشکل داری چرا بچه دار شدی اونم بی پدر بزرگ شه

چون یه مدت تقریبا دو ماه خوب شد عالی عالی بعد کم کم تو گوشم انداخت ک بیا بچه دار شیم ک منم دلم به زندگیم خوش باشه بارداز ک شدم دوباره رفتاراش برگشت 

از اول همینجور بود ؟این چ شغلیه که هفته ای یک روز سرکاره ! درآمدش خوبه؟

شغلش ازاده ماشین خرید و فروش میکنه و ماشین سنگینم داره راننده روشه درامدش عالیه ولی فقط جمع می‌کنه رو کارتش هرچی هم میگم میخوام میگ ندارم نمیخواد بخری

تو باید خرش کنی ، اعتمادش و از هر لحاظ جمع کنی . بلد نیستی رفتار باهاش و .

اعتماد چیشو جلب کنم میگم برو گوشت بخر میگ لازم نیس . برا لباس و قر و فر خودم ک نمیخوام پول

2790
2778
2791
2779
2792