2777
2789
عنوان

خ کشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 118 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی من اصلااااااااااااااااااا نمی‌خوام مامان بشم ، نمی‌خوام موجودی رو به دنیا بیارم اصلا دوست ندارم ...

ولی فکر مامان قوی شدن ب من انگیزه میده 

واقن کک کی میگزه وقتایی ک داغونیم؟؟؟ کی جز خودمون؟؟؟ کی میاد بغلت کنه غمتو از رو دوشت برداره جز خودت؟؟؟ تو خودت بخودت کمک نکنی کی بلندت میکنه؟؟؟ فرض کنیم خدا نکرده رفتیم اونور بمون گفتن نگا ایندت این بود چراااا جا زدی چراااا نموندی اسونیتو ببینی جوابی جز حسرت میمونه؟؟

اون تنها کس منم بود ، ولی دریغ از یه نگاه

نا امیدی خیلی بد ،صبر و حکمت خدا با من و شما فرق می کنه چیزایی که اون خبر داره ما حتی نمی تونیم تصور کنیم،فقط خواهشا به خودکشی و ...فکر نکن به خدا ارزش نداره جوونی و اخرتت رو تباه کنی.

ولی فکر مامان قوی شدن ب من انگیزه میده واقن کک کی میگزه وقتایی ک داغونیم؟؟؟ کی جز خودمون؟؟؟ کی میاد ...

جوانیم رفت ، آسودگی کجا بود خواهر ؟ تو پیری آسودگی می‌خوام چیکار ؟؟ منم می‌دونم که فقط خودمو دارم و خدا رو . ولی وقتی خدا نگام نمیکنه دیگه کاری از دستم بر نمیاد ، فقط خودش رو داشتم که اونم ولم کرد 

کاش منم پدر نداشتم کاااششششش ، اونم خودش دیوونه بود ، می‌تونست برع کارگری . باور کن شرایط من از این ...

چجوری میتونست بره کارگری کجا با پول کارگری میش خرج میلیاردی داد .. نگا کن منو یروزی میری از اونجا حتمن میری نه پدری برامون میمونه ن مادری بایددد یادبگیری قوی بمونی تازه اول راهییییی .. 

جوانیم رفت ، آسودگی کجا بود خواهر ؟ تو پیری آسودگی می‌خوام چیکار ؟؟ منم می‌دونم که فقط خودمو دارم و ...

نه وقتی خدا ب کسی مشکل میده ینی دلش بیشتر تنگه براش .. برو امشب خودت بغلش کن .. همه ک خابیدن وضو بگیر تا خود صب تو بغلش گریه کن .. اون عاشقته خییلییییییییی 

چجوری میتونست بره کارگری کجا با پول کارگری میش خرج میلیاردی داد .. نگا کن منو یروزی میری از اونجا حت ...

عزیزم خود همین پدر تمام مشکلات منه اون نباشه من آسوده ترینم. کاش بمیره ، کاش دیگه نبینمش ، کاش هیچ وقت نباشه 

نه وقتی خدا ب کسی مشکل میده ینی دلش بیشتر تنگه براش .. برو امشب خودت بغلش کن .. همه ک خابیدن وضو بگی ...

همین چند شب پیش تا صبح صداش زدم خودش و امام حسین رو . تا خود صبح فقط میگفتم یا ابا عبدالله الحسین ، به امید گشایش ! ولی نه تنها بهتر نشد شرایط بلکه صبحش با پیکر بی رمق خواهرم مواجه شدم که به جرئت میتونم بگم اون لحظه هزار بار سخت تر از مرگ بود برام