2777
2789
عنوان

خ کشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 118 پست
عزیزم خود همین پدر تمام مشکلات منه اون نباشه من آسوده ترینم. کاش بمیره ، کاش دیگه نبینمش ، کاش هیچ و ...

تو باید دور کنی خودتو ب ی نحوی .. سرکار.. نشد درس .. نشد ایشالا ازدواج ولی باید سرت تو کار باشه بیکار بمونی بیشتر غصه میخوری 

تو باید دور کنی خودتو ب ی نحوی .. سرکار.. نشد درس .. نشد ایشالا ازدواج ولی باید سرت تو کار باشه بیکا ...

خوش به حالت که نمیدونی من دارم چی میگم 

خوش به حالت که درکی از حرفهای من نداری که اینجوری میتونی پیشنهاد بدی .خوشا به سعادتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین چند شب پیش تا صبح صداش زدم خودش و امام حسین رو . تا خود صبح فقط میگفتم یا ابا عبدالله الحسین ، ...

تو باید کمکش کنی عزیز من توروخدا یکیتون محکم بمونه .. یکیتون اون یکیو بکشه بالا .. توروخدا جوونبتونو ندید بره توروخدا شیطونو دور کنید از خودتون .. تو خونتون مدت چهل روز سوره بقره پلی کن یا خودت بخون .. من چارسال افسردگی داشتم انقد بد ک توهم میزدم .. ببین جایی رسید من روزی ۱۶٫۱۷ ساعت میخابیدم اصلا بددد .. اولا خدا دوم امام رضا نجاتم دادن .. منم قول دادم ادم باشم هر روز سوره یاسین میخوندم انقدددد خوندم ک کامل حفظ شدم ببین حس میکردم پر پرنده از من سنگین تره بقدرییییی حالمو خوب میکرد توروخدا امتحان کنننن پشیمون نمیشی 

خوش به حالت که نمیدونی من دارم چی میگم خوش به حالت که درکی از حرفهای من نداری که اینجوری میتونی پیشن ...

من دوسدارم کمکت کنم بگم کلید این قفس پیش خودته .. زندگی باتلاقه بیشتر دستو پا بزنی بیشتر گیری .. صبور باشی بردی 

نذر امام رضا کن مث من .. بگو عاقا یبار ضامن منم شو‌ یبار منو قبول داشته باش وساطت منو بکن پیش خدا .. ...

باشه عزیزم ❤️.ولی امام رضا رو هم خیلی صدا زدم . نذر سنگینی کردم برا امام حسین ، به حرمشون هم زنگ میزنم .ولی ...💔😭😔

اینجا می‌دونم که هیچ کمکی بهم نمیشه ، فقط برا درد دل کردن اومدم . همین 💔😭

متوجهم حق داری دلت پر هست همین برای درد دل کردن هم خودش عالیه که خواستی یک قدمی برای خودت برداری 

پس به نظرت ارتباط گرفتن و حرف زدن میتونه یه راهی رو باز کنه؟ اره؟ این یعنی یه کورسوی امید تو دلت هست با همراهی و همدلی؟

سوره بقره که زیاده نمیتونم بخونم سوره یاسین بخونم خوبه؟؟

بقره پلی کن از گوشیت .. خودت گوش بده بخونی ک خیلی طولانیه .. هرشب دو رکت نماز برا امام رضا و امام زمانم بخون .. من خییلیی سوره میخوندم یاسین ،مزمل، واقعه انقدددد خوندم حفظشون بودم .. نمازتم سعی کن حتمن بخونی .. چارقلو ایت الکرسی بگو خاهرت بخونه انرژی منفی دور میش 

باشه عزیزم ❤️.ولی امام رضا رو هم خیلی صدا زدم . نذر سنگینی کردم برا امام حسین ، به حرمشون هم زنگ میز ...

من گفتم اول خدا دوم امام رضا .. اصلا عاقا یجور عجیبی مهربونه .. نذر کن حالتون خوب شد بری حرمش .. یراه دگ اینک با خدا معامله کن بگو خدایا من فلان گناهو انجام نمیدم از درگاهت نامید نمیشم تو لطف کن مشکل منو گره گشایی کن .. تو نامیدم نکنی ک همه امیدم خودتی 

اگر دوست داری بچه های اینجا رو محرم بدونی به نظرم از مشکلاتت بگو که الان زیر بار چه فشاری هستی؟

البته میدونم که سخت هست جلوی همه بگی ولی خوب ناشناس هستی 

یک ذره گفتن همدلی زیادی ایجاد نمیکنه اگر خواستی بیشتر بگو