دیگه به ته خط رسیدیم هر چی خدا رو صدا میزنم جواب نمیده ، دیگه نمیکشونم من 😭 خواهرم چند روز پیش هم کشی ناموفقی داشت . حالش داغون شد ولی نمرد . اما خودم قصد دارم انجامش بدم جوری که در لحظه بمیرم . نمیدونم میدونید ته خط یعنی چی ؟! من به اونجا رسیدم . هیچ امیدی دیگه به زندگی ندارم .هی هر بار قرآن رو باز میکنم امید میده ولی تهش هیچی ... هیچی نمیشه! چند ساله که منتظرم ولی هیچ فرجی نشد که نشد که نشد ..😭
همین چند شب پیش تا صبح صداش زدم خودش و امام حسین رو . تا خود صبح فقط میگفتم یا ابا عبدالله الحسین ، ...
تو باید کمکش کنی عزیز من توروخدا یکیتون محکم بمونه .. یکیتون اون یکیو بکشه بالا .. توروخدا جوونبتونو ندید بره توروخدا شیطونو دور کنید از خودتون .. تو خونتون مدت چهل روز سوره بقره پلی کن یا خودت بخون .. من چارسال افسردگی داشتم انقد بد ک توهم میزدم .. ببین جایی رسید من روزی ۱۶٫۱۷ ساعت میخابیدم اصلا بددد .. اولا خدا دوم امام رضا نجاتم دادن .. منم قول دادم ادم باشم هر روز سوره یاسین میخوندم انقدددد خوندم ک کامل حفظ شدم ببین حس میکردم پر پرنده از من سنگین تره بقدرییییی حالمو خوب میکرد توروخدا امتحان کنننن پشیمون نمیشی
باشه عزیزم ❤️.ولی امام رضا رو هم خیلی صدا زدم . نذر سنگینی کردم برا امام حسین ، به حرمشون هم زنگ میز ...
من گفتم اول خدا دوم امام رضا .. اصلا عاقا یجور عجیبی مهربونه .. نذر کن حالتون خوب شد بری حرمش .. یراه دگ اینک با خدا معامله کن بگو خدایا من فلان گناهو انجام نمیدم از درگاهت نامید نمیشم تو لطف کن مشکل منو گره گشایی کن .. تو نامیدم نکنی ک همه امیدم خودتی