2777
2789
عنوان

خ کشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 118 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید نمیدونستید همچین چیزی داریم، اگه یه روز ناراحتی شدید داشتید یا قصد خودکشی داشتید یا خواستید با کسی فورا صحبت کنید میتونید با شماره 02154467000 تماس بگیرید. یک ارگان دولتی هست. خیلی سریع وصل میشید به یک روانشناس تماستون کاملا محرمانه و رایگان هست و ازتون مشخصاتی نمیگیرن. در صورتی که قصدخودکشی باشه و درخواست کنید براتون اکیپ میفرستند تا باهاتون صحبت کنند.

اینو از ی تاپیکی کپی زدم 

فقط مشکلی که هست اینه که نمیتونم تلفنی حرف بزنم همش دورم شلوغه

همین سایت سرچ بزن کلی ایدی میاد بالا من دوسال پیش یکی گفته بود رایگانه فلانه گفتم خب منو ک نمیشناسه برم امتحان کنم صفر تا صد موضوعی رو گفتم و بیست دیقه ویس داده بود بنده خدا و خدایی خییلییی حرفاش درست بود و عالی راهنمایی کرد سری هم سین میزد جواب میداد خدا خیرش بده .. اونو دیروز گشتم برات پیدا نکردم خودتم سرچ بزن حتما یکیو پیدا میکنی .. 

راسی حالت چطوره .. خاهرت بهتره؟؟ 

همین سایت سرچ بزن کلی ایدی میاد بالا من دوسال پیش یکی گفته بود رایگانه فلانه گفتم خب منو ک نمیشناسه ...

ممنونم عزیزم ❤️ 

خواهرم هم تاثیر داروها از بدنش رفت ولی خب اوضاع روحیش خوب نیست . هنوز هم نشد که درباره کارش باهاش حرف بزنم