2777
2789
عنوان

خ کشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 118 پست
وقتی نمیزارن هیچ کاری کنم چطور برم باشگاه ؟ چطور دوست داشته باشم ؟ وقتی زندانیم چطور خودمو مشغول کنم ...

متوجهم کسی رو میشناسم شبیه به شما با جلسات درمان داره با سختی خودش رو به زندگی وصل میکنه میفهمم خانواده نادان چقدر میتونه گند بزنه به زندگی ادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی تاپیکای قبلیم رو ببین

خوندم و اره حق داری بودن تو شرایط تو واقن سخته .. منم یسری گیرا تو زندگیم دارم مث همه همین الانم چشام اشکه قبل اینک تاپیک تورو ببینم نشسته بودم رو پله ها هوا بگیرم و گریه میکردم تهش ب این جمله رسیدم ک من روزی قراره مامان شم .. من دوسندارم دخترم پاره تنم صفات ضعیف بودن منو ب ارث ببره اون باید قوی باشه بایددد سرشو بگیره بالا بگه من مامانم کارش فلانه انقد پیشرفت کرده منم میخام مث اون شم یا بهتر از اون .. زندگی برا هیچکس اسون نیس هرکی گفته زر زده 

یک سوال بپرسم با وجود این همه ناامیدی اومدی اینجا از ما کمک بخوای.دوست داری اینجا چه کمکی بهت بشه؟دو ...

دوستداره شاید یکی مث من ب حرفاش گوش کنه بش حق بده ک زیر فشار داره له میش .. ما هممون ب امید ته قلبمون زنده ایم دوست عزیز اون اندازه کافی حالش داغونه محبت داشته باشیم بهمدگ بخدا جا دوری نمیره 🌱

یک سوال بپرسم با وجود این همه ناامیدی اومدی اینجا از ما کمک بخوای.دوست داری اینجا چه کمکی بهت بشه؟دو ...

اینجا می‌دونم که هیچ کمکی بهم نمیشه ، فقط برا درد دل کردن اومدم . همین 💔😭 

خوندم و اره حق داری بودن تو شرایط تو واقن سخته .. منم یسری گیرا تو زندگیم دارم مث همه همین الانم چشا ...

ولی من اصلااااااااااااااااااا نمی‌خوام مامان بشم ، نمی‌خوام موجودی رو به دنیا بیارم اصلا دوست ندارم اصلاااااا حتی فکرش دیوونم می‌کنه 

اسی من ینفر میشناسم پدر نداش مادر مریض نمیتونست چشاشو باز کنه ی خودش بودو زندگی لامصبش ن داداشی ن بزرگتری .. مجبور شده بود دست بکار خیلی بدی بزنه ک بتونه مادرشو درمان کنه .. میفهمی؟؟؟ 

ما میگیم ته خطیم ولی ته خط ما برا خیلیا بهشته .. 

توروخدا خودتو نباز تا جایی ک میتونی حواستو پرت کن اصلا نشین فک کنی در مورد همه چی .. یروزی ازدواج میکنی شاغل میشی تموم میش .. مگ خوشب موند ک بدبختی بمونه

ولی من باید برم ، دیگه هیچ تحملی ندارم . امیدم به خدا بود که فهمیدم خدایی نیست و اگر هست برا من نیست

حق داری عزیزم 

خدا کمکت کنه بتونی تحمل کنی و کنار بیای

انشاالله کم کم شرایط بهتر بشه 

ولی فکر کردی زندگی بقیه همیشه خوب و گُل بلبله 

اکثرا گرفتارن 

😂تو مشکلات منو بشنوی خودکشی رو میبوسی میزاری کنار

همین دیگ باید در برابر همه مشکلاتتتتتت قوی باشه ادم همه حتی اون پولدارم سختی میکشه ک با پول قابل جبران نی و....

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

درد من خود خانوادس ، رنج من بیست و چهار ساله که پایداره به قوت خود ،تمام نمیشه .... خودم باید تمام ب ...

باور کن از نظر هر کسی درد خودش بزرگترین ،اما همه دارن به هر نحوی با زندگی دست و پنجه نرم می کنن هنر اینه که نبازی و دنبال یه راه حل مناسب باشی دور و بر خودم کم نبودن آدمایی که سخت ترین تجربه ها رو پشت سر گذاشتن تنها بودن اما جنگیدن و حالا بعد از سال ها به یک نقطه ی امن رسیدن و سربلند شدن خودت تلاش کن و توکل کن به خدا اون تنها کس ماست.

اسی من ینفر میشناسم پدر نداش مادر مریض نمیتونست چشاشو باز کنه ی خودش بودو زندگی لامصبش ن داداشی ن بز ...

کاش منم پدر نداشتم کاااششششش ، اونم خودش دیوونه بود ، می‌تونست برع کارگری . باور کن شرایط من از این بدتره