2777
2789
عنوان

😆بیایین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 60 پست
انقد دلم مهمون و مهمونی میخواد😭😭

تو هم تنهایی عید رو؟؟؟؟

منم از روز دوم عید شوهرم رفت سفر برای کارش 

همش تو خونه گاهی خونه مامانم 

از عید بدم میاد دیگه 

همه جا سوت و کور هست منم که هیچ سرگرمی ندارم

مرسی بازار خیلی دوست دارم😃😄کدوم پارکاش از همه بهتره ما فامیل داریم تهران ولی دوست دارم چادر بزنیم ...

واسه چادر زدن نمیدونم 

یعنی شب بخوای تو چادر باشی

نمیدونم شهرداری اجازه بده یا نه

ولی پارک ملت خوبه 

چیتگر خوبه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چادر زدن نمیدونم  یعنی شب بخوای تو چادر باشی نمیدونم شهرداری اجازه بده یا نه ولی پارک م ...

آهان ممنونم که گفتی😍😗

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

مرسی بازار خیلی دوست دارم😃😄کدوم پارکاش از همه بهتره ما فامیل داریم تهران ولی دوست دارم چادر بزنیم ...

پارک نهج البلاغه خوبه بنظر من 

خیلی سرسبز و باحال هست

ولی فک نکنم اجازه چادر زدن بدن

من دیدم پارک پردیسان چادر میزنن

❤❤❤❤❤❤❤❤❤😙😙😙😙😙😙😙😙🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌻🌻🌻🌻🌻🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

فقط سعدآباد خیلی بزرگه من فقط به دو سه تاش رسیدم سربالایی و اینا هم داره حتما خوراکی کفش و لباس راحت همراهت باشه و زود راه بیفت فک کنم ماشینم داخلش داره ولی پیاده‌روی هم خیلی کیف میده درختای بلند و سرسبزی داره😍😍😘😘برو حالشو ببر سراسر موزس خخخ

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍
فقط سعدآباد خیلی بزرگه من فقط به دو سه تاش رسیدم سربالایی و اینا هم داره حتما خوراکی کفش و لباس راحت ...

خیلی ممنون که گفتی آخه پسرم کوچولوعه😀

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

تو هم تنهایی عید رو؟؟؟؟ منم از روز دوم عید شوهرم رفت سفر برای کارش  همش تو خونه گاهی خونه مام ...

من مجردم با مامان و خواهرمم ولی یه خواهرم

و برادر متاهلم دارم که اونام به جای دور هم بودن رفتن شل کردن از قبلم کمتر همو میبینیم 😆😖😖

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍
پایه ای ها 😂😛😍

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من