چند بار اتوبان بردنتون؟ هر روز یه مسیر تکراری رو میرفتین؟
یادگرفتین با همون ۱۰ جلسه؟ یا بازم برداشتین؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جاهای مختلف رفتیمنه۱۰جلسه ترسم نریخت با آزمون خطابعدها تنها نشستم یادکرفتم
بهش بگم جاهای دیگم بریم؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
جاهای مختلف رفتیمنه۱۰جلسه ترسم نریخت با آزمون خطابعدها تنها نشستم یادکرفتم
کسی کنارتون میشست یا تنها؟
من از قبل بلد بودم جلساتو رفتم کامل که ترسم بریزعمربیمم خیلی پایه بود کل شهر میبرد منو و کاری هم ب ...
مربیم ۷ جلسه رفتم به مسیر تکراری رو هرروز میریم😐💔
کلا یه بار اتوبان رفتیم
اتوبان اصلا هرروز ی مسیر بود طپریکه من تابلو و خیابونارو حفظ شده بودم
هیچی بهش نگفتین؟